Iremerol Merhaba herkesee , yarın detaylı ultrason randevum var ama öncesinden yapmam gereken, yaparsam daha rahat edebileceğimiz önerileriniz var mı ☺️ Bebeğimi görebilmek istiyorum inşallah yüzünü gösterir 🥹
Ahuum Iremerol doktorum bna tok ve yanımda çikolata almamı söledi. Ultrasona bakan uzman ise tam tersi . Bebeğin sürekli hareket etmemesi gerektiğini söledi. Tok git ama yemekten hemen sonra gitme . Ben alt katta yedim üst kata çıktım ultrasona girdim. Bişy yApmana gerek yok başka
Aleynaerayy22 Iremerol Ben çikolata yememe rağmen oğlum göstermiyordu kendini inatla bebişin göstermek isterse keyfiyle görebilirsin canım 😂
Cns_yldz13 Iremerol sıkma çikolatalar varya tüp şeklinde girmeden bi 10 dk önce ondan yiyin bir tane fır fır dönüyorlar vallaha :)
Busra5189 Iremerol canım özel bölgenin temizle öyle git biraz açılıyor orası da ultrosonla bakarken yarım saat falan sürüyor
Guzelanne56 Iremerol tatlı ve şekerli şeyler ye ben her kontrolde ve dataylıda öyle yaptım gosterdı yüzünü son kontrolde aç gıtmıstım sadece ayaklarını gördük
Melike_1616 Iremerol kaçıncı haftandasin canım ben 16 dayım senin kaçıncı haftada yapıyorlar detayliyi
Lokum Iremerol tuvalet ihtiyacını gider. Eğer ikili tarama yaptıysan ikili tarama sonucunda götür. Benden istedikleri bunlardı doktorumun☺️
Zey-neppp Gizem1_ hayır karından bakıyorlar ama Bazı durumlarda uygun pozisyonu bulmak için vajinal bakmak zorunda kalıyorlar. Her ihtimale karşı hazırlıklı gitmek lazım
Zey-neppp Iremerol canım randevun kaçtaysa 2 saat öncesinden sabah kahvaltısını ya da saate göre öğle yemeğini ye. Randevu saatinden yarım saat önce 1 2 dilim tatlı ya da çikolata yiyebilirsin. Randevu saatinden bi 10 dakika önce orda ol. Varsa tuvalet ihtiyacını gider. Muayene karından yapılıyor ancak bazı durumlarda ( uygun pozisyon yakalanamazsa) vajinal bakmaya gerek duyulabiliyor. O yüzden her ihtimale karşı hazırlıklı git. ☺️