Meltemzeynep Merhabalar 31 haftalık hamileyim ama genital bölgemde ağrım oluyor çok sizde de olan var mıdır
Sarel Benim 26dan sonra başlamıştı. Özellikle yataktan kalkarken ve yatakta dönerken ağrım oluyordu. Doktorum magnezyum verdi o baya iyi geldi bana. Bir de her gün maden suyu içiyorum bir tane
Meltemzeynep Sarel Bacak ağrılarım için yazmıştı doktorum kullanıyorum ona etki eder mi bilmiyorum ama dediğiniz gibi yataktan kalkarken uyurken sağ sola dönerken bile acısına uyanıyorum
Halimik-60 Meltemzeynep şimdi siz şiddetli sancı olarak tarif ettiyseniz öyle demiştir yoksa hep oluyor doğuma kadar
Kbra5434 Bende 33. Haftamdayım yaklaşık 30. Haftada başladı genital ağrılar. Doktorum normal dedi bebek büyüyor rahme yerleşiyor doğum pozisyonu alıyor dedi. Yürürken bile ağrıyor ama dayanılmayacak gibi şiddetli değil tabi☺️
Meltemzeynep Kbra5434 benim geceleri şiddetli oluyor sağ sola dönerken bile acısına uyanıyorum artık dayanıcaz☺️ Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı☺️