Mstfnnannesi Kızlar merhaba 33 haftalık olduk ogluşumla bugün kontrolümüz vardı bebeğim 1700 gram ama 2 hafta önce 1826 gramdı anne karnında bebek kilosu düşer mi 33 haftalıkken sizin bebişler kaç kiloydu
deisyeylem Mstfnnannesi bebek anne karninda zayiflamaz ultrasyon ölcumleri farkli olabiliyor o yuzden cok takma kafana doktorun hersey normal dediyse normaldir
Edizefeninannesi Mstfnnannesi ultrasyon farkıdır canım 32 haftalıkken 2200 dedi doktorum ama yinede biz 2 kilo diyelim kesin olsun demişdi 😀
Mstfnnannesi deisyeylem şimdiye kadar hep öndeydi kilosu bugün 1700 gram dedi ama farklı bi hastaneye gittim ilk gebeliğim olduğu için merak ettim yoksa sağlıklı olması benim için önemli olan
deisyeylem Mstfnnannesi her ultrasyonda farkli ölcum gösterebilio canim benimde bazen önde bazen geride görunuyor ultrasyondan ultrasyona fark ediyormus doktorum öyle demisti
deisyeylem Mstfnnannesi döner insallah cnm sn yinede muzunu sütünü ihmal etme bir sonraki kontrole kadar:)
Mstfnnannesi Deletedmom434 benimde 31 haftalıkken 1826 gr di bugün gittim başka hastaneye 1765 gr dedi 33 haftalık olduk bu arada
Deletedmom434 Mstfnnannesi pozisyonu gereği bazen tam ölçemiyorlar banada doktor 1800 dedi ama pozisyonu gereği az ölçüm çıktı yoksa fazlası vardır dedi dert etme bir daha doktora görün bazen öyle olabiliyor😊
Mstfnnannesi Deletedmom434 Edizefeninannesi çarşamba günü kendi doktoruma gidicem bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda önemli olan o ama yinede insan tedirgin oluyo
Edizefeninannesi Mstfnnannesi tabi tabi aklında birşey kalmasın gittiğinde sorarsın doktoruna sağsalim kucsğımıza alalım da önemli olan o zaten 😍