neseligunler Selam kızlar benimgibi abur cubur sevdalısı hamişler kimler,bir türlü yemeden edemiyorum özellikle cips her gün yesem bıkmam çocuğum Doritos olarak doğacak sanırım 🤣🤣
Derya neseligunler tuzlu cips çok canım çekiyordu sıfır tuz tükkettiğim için resmen tuz aşeriyordum o yüzden sade cips alıp yarıya bölüp yiyordum az az direk yüklenmiyordum
mhrmom neseligunler bende öyleydim hamişken🤭😄 duğuralı bir ay oldu yemedim ve yiyemeyeceğim bir kaç ay daha😢
neseligunler Derya Benimde şekerim yükseldiği için şekerli yiyecekleri canım istiyor ama yiyemiyorum maalesef kontrollü tüketiyorum isteyipte yiyememek çok kötü 🥺🥺🥺
mhrmom neseligunler tabi, baharatlı ve acı şeylere özellikle dikkat etmek gerek ayrıca aşırı tuz tüketimi ise sütü azaltıyor. Dikkat et doğurunca😂👍🤗
findiklibadem neseligunler okdr vicdan azabı çekiyorum ki ama yine de tutamıyorum kendimi cips cikolata ıvır zıvır :( cips özellikle
1prensannesi__ neseligunler 35 haftalık olan ben bı elimde sütlü köpüklü kahvem bı elimde cikolatam ile bunu beğendi😅😅🤭🤭
Nazli18 Bende yemeyeyim diyorum ama canım çok istiyor eşime artık ben istesem de alma diyorum sonra gidiyorum sipariş veriyorum 😂 cips çok yemem ama kek ve çikolatadan vazgeçemiyorum 🥹
neseligunler Nazli18 Benimde vazgeçilmezim Çikolatadır,ama sadece uzaktan izliyorum doğumdan sonra acısını çıkaracağım 😃😃
advice Valla haftada 1 azıcık cips yiyorum ben de :) bitter cikolata yiyorum o faydalı bir sey onu da haftada 2-3 yiyorumdur ama tabi cok fazla değil az bir şey :)
cansualisa Bende fıstıklı bara ve cıkolata düşünüyorum çok kahveden vazgeçtim artk sade süt içiyorum patatesli çubuk kraker takmıştım bir ara 😀