Selim_Alparslan Kızlar daha önce yazmıştım dişim apse olmuştu antibiyotikle geçmişti fakat doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi apse olan dişimin röntgenini çekti fakat diş köküm erimiş ve kist oluşmuş o yüzden çektiler . Dişimi kaybettim fakat bebeğime zarar gelir korkusundan kurtuldum bir nebze . İlk başta az doz verdi damar büzüştürücü var diye ama sağa sola ittirirken çok ağrıdı dayanamadım . Sonra hepsini vermek zorunda kaldı .Şuan tek korkum iğnenin bebeğe zararı olmuş mudur 😭
Denizhcr Geçmiş olsun bende aynı haftadayım sizinle geçen hafta 20 ilk dişim çıktı doktorum çektirebilirsin dedi dişçiye gidene kadar antibiyotik verdi baya iyi geldi inşallah tekrarlamaz ama şu aralar diş tedavisi yapmamızda bi sakınca yok diye biliyorum
Selim_Alparslan Denizhcr sağol canım 😭 benimde geçti sanıyordum antibiyotikten sonra ama diş kökünde kist oluşturmuş simsiyah apseli 😞 o yüzden kurtarılamaz diyince çekip kurtulmak istedim . İnşallah bebeğime Zarar gelmemiştir
Yusra17 Selim_Alparslan bende daha 5+4 üm ve dis agrim yuzunden 8 saatte bir miniset almak zorunda kaliyorum bende bilmiyorum bir erkisi olur mu korkuyorum
Selim_Alparslan Yusra17 senin daha yeniymiş canım sabredebiliyorsan alma karanfil yağı sür uyuşturuyor .