Scorpionesi Selam kizlar 7 haftalik hamileyim, hamileligin basindan beri sarimsi bi akintim var hafif kokulu, normal mi bu durum
Kocozge Scorpionesi siz mutlaka gidip bi tahlil yaptırın burda sözüm meclisten dışarı çok doktor var 😏 sarı ve kokulu akıntıya da normal diyeni ilk defa duyuyorum... mantar belirtisi bu söylediğiniz ama asla kesin mantar diyemem doktor değilim 😅 en güzeli tahlil yaptırmak
AyteNil Scorpionesi kokulu akıntı vajinal kaşıntı beyaz krem sarımtırak ve yeşilimsi renkte peynir kesiği gibi veya pütürlü koyu kıvamlı akıntı hiç normal değil ilk ve son aylarda bebekte büyük risk yarattığını söylemişti doktorum sadece Beyaz süt gibi akıntı olabilir demişti aklınızda olsun bence dr ile görüşün geçmiş olsun 😊
Firdevsyilmaz Scorpionesi canım herkez kendi yaşadığına göre cvp verio bnde dahil sen enisi nasıl için rahat edecekse onu yap
Kocozge Firdevsyilmaz doktorsunuz galiba ? Hanfendinin söylediği Belirtiler bende vardı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum meğer nasıl bu kadar emin bi şekilde yorum yapıyorsunuz aklım almıyor... üstelik erken haftalar enfeksiyon çokta riskli 😱
Firdevsyilmaz Kocozge aynı şeyi bende yaşadım hatta kist imde vardı ke dimden yola cıkarak yorum yaptım korkmasının gerektiği birşey olmadını söylüyorum yine soktoruna sorar zaten de şuan lık cokda korkulucak bişi dil
Firdevsyilmaz Kocozge siz korkutmaya çalışıyorsunuz rahatlatmaya dil paniklenecek birşey olmadını anlatıyoruz doktor dionuzda sizin kalır bi yanınız yok gibi
Scorpionesi Tesekkur ederim gorusleriniz icin dediginiz gibi doktora danismakta fayda var. Zaten idrar tahlili vermisti dr, enfeksiyon varsa orada cikar sanirim