sendilan Kızlar 15 haftalık gebeyim son 1 haftadır çok fazla bel ve kalça ağrısı çekiyorum. Sebebi ne olabilir. En ufak bir ev işi yaptığımda kalçam acayip ağrıyor uzanınca daha çok farkediyorum. Sizde yaşadınız mı. Doktora gideyim mi.. 🙏🏻🙏🏻
Derya sendilan bu haftalarda bende öyleydim ama bunun tamamen normal olduğunu söylüyorlar , vucudumuz değişiyor kemiklerimiz kaslarımız derken normal maalesef😢
Mrvbnbg2208 sendilan benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor ya belimde de var ama kuyruk sokumunda ki ağrı başka oluyor daha 12 haftaligim
cimcimemmmm sendilan canim senin cok erken başlamış. Istersen bi gorun doktora . O haftalarda farklı durumlar olabiliyor. Ben o şikayetle gittim ve acil serklaja alındım. Tabiki sizin de böyle olacak diye bir durumu yok. Yine de doktorunuza danismanizda fayda var . 27 li haftalar itibariyle simdi tekrar agrilar oluyor ama suan icin normal deniliyor .
Mammy123 sendilan banada biraz erken başlamış gibi geldi canım senim 20 lerden sonra oluyor genelde benim 21 mesela sırt ağrısı çok var bi doktorunu ara yine sen bütün hormonlar değişiyor ağırlar olacakmış malesef
Naviber sendilan üşümemeye dikkat edin. Ben üşüdüğümde ağrılarım artıyor. Belim çok ağrıyordu. Belinizi ve bacaklarınızı sıcak tutun. Bir de stres yapmayın.
2Bebek1Anne sendilan magnezyum ve b12 eksikliği canım aynısını yasadım 🤦🏻♀️ gün içinde maden suyu tüketiyorum + doktorum b12 iğne verdi fakat iğne olarak almıyorum tüpü kırıp içiyorm zehir gibi hafifledi ama ağrılarım yürürken sanki kalçam kırılmıs gibiydi topallıyordum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
turnaolmez Bu resmen ben hem kalçam hem belim hele biraz ayakta kalayım daha çok ağrıyor yürürken kalçam daha 15+1 deyim ilerleyen zamanları tahmin bile edemiyorum korkuyorum