Merve_defne 33+6 hamileyim. Bugün acile gittim kasık ağrılarımdan dolayı. doktor bebeğin makat geliş olduğunu söyledi. Halbuki daha 32. Hafta da kendi doktoruma muayene olduğumda pozisyon almıştı baş aşağıydı. Geri dönme ihtimali nedir acaba bilgisi olan var mı?
Selcannnn Merve_defne canım daha erken sabırlı ol doğum zamanında bile baş pozisyonu alan bebekler var icini rahat tut simdiden dusunme bunu bebek ne zaman ve nasil gelcegini kendisi belirliyo 🤗❤
hilaldmr KayserigeLini38 son 2 günüm dönmediyse bende sezeryan olacağım ve beni neler bekliyor hiç bilmiyorum 😣
hilaldmr KayserigeLini38 bende okuduklarim kadarıyla spinal düşünüyorum , bebegimi ilk ben görmek istiyorum 😊
Melike464860 hilaldmr 2 gün aşırı hareketliydi alt tarafimda ayakalini hissettim sanki ayaklarını vajinadan çıkaracak gibi hissettim ağladım açıdan sonra birden hareketleri azaldı korktum Dr a gittim dönmüştü o zman. Dondüğü için hareketlendi o 2 gün sanirim
hilaldmr Merve_defne hiç ama hiç sezeryan aklımın ucundan geçmiyordu normal dogurcagima kesin gözüyle bakıyordum vee hiç birşey araştırmadim hoop bi bosluga düştüm doktor dönmemiş ve artık zor diyince 😊 Allahtan ümit kesilmez belki dönmüştür yine büyük umutlarla kontrolüme gdecegim
hilaldmr Melike464860 benimde normalde çok hareketliydi şuan 38 oldum , ve çok azaldı hareketleri sadece geriliyor , ama büyük bi sancı ve acı hiç hissetmedim dönsün diye çok dua ediyorum perşembe son kontrolum gün verecek 🙁
Melike464860 hilaldmr döner canım stres yapma . Dönsün diye yürüyün diyorlar ama ben yürüyüş bile yapmadığım halde döndü
Merve_defne hilaldmr aynen bende hiç sezeryan düşünmüyordum. Dün öyle söyleyince şok oldum. İnşallah döner