Slakiprtci Kızlar kurtaj oldum 1 sene önce 6 haftalıkken düştü bebeğim 1 sene olmasına rağmen olmuyor hiç bi sorunumda yok bana akıl verin napıcam:(
Samta Slakiprtci benim de tam 1 yılı geçti olmuyor. Kadın doğuma gittim her şeyi inceledi, polip var dedi rahim filmi çektirecem bakalım. Bence sen de detaylı baktır
1bade Slakiprtci tek çare rahim flimi.. Stres ve kaygıyı çıkarmak, bebek fikrini çıkarmak. Gün aşırı ilişki.
Slakiprtci Samta balım bana da sol da kıst var ama önemsiz adetle gider başka sıkıntı yok dedi eşimde test verdi onda da sıkıntı yok
Samta Slakiprtci başka doktorlar bana da sıkıntı yok demişti. Tecrübeli bir doktora gittim 3. Doktor bu gittiğim. Diğerleri görmedi bu gördü sadece
meleklerin_annesii Slakiprtci kist bebeğe engel değil şuan hamileyim hâlâ kist var , kistle doğumda yaptım
Slakiprtci 1bade bazıları haftada 2,3 kere yeterli diyorlar canım sperim sayısı ölüyormuş cok yaptığın zaman 3 günde bir denicem bakalım nolacak ovulasyona 4 gün var
Yasemin97 1bade tedavi ıle oldu ama evet ılk tedavim stres ten olmadı bence ama 2. De sıfır stres bebek dusunmedım olursa olur olmazsa olmazdaydım ve oldu