1Mavimavi Baymehal @HurremSultan Dişlerimde kanama çekilme kabartı Akma falan yok arkadaşlar ama yinede gidicem sanırım dişciye beni rahatsız ediyor çünkü Teşekkür ederim 💐💐
Baymehal 1Mavimavi rica ederim belki hamileliktendir de öyle bişey yoktur ama kokuya duyarlıyız ya bu dönemde ondanda olabilşr 🤗
HurremSultan 1Mavimavi yok canım seni anladım zaten. Neden olduğunu bilmiyorum ama hormonların değişmesine bağlıdır belkide. Benim diş eti kanamaları hamilelikte alakalı çünkü 🥰
Tinasu 1Mavimavi selam canım ben diş hekimi asistanıyım bi görünmeni tavsiye ederim çünkü iltihap gibi bi dueum varsa bebeğide etkilemesin,birde hamilelikte ağız tadı değişiyo ilk zamanlar ama sonra geçiyo,diş etlerinde problem olabilir kanama oluyomu
1Mavimavi Tinasu merhaba Hayır kanamam yok Yani aslında benim ağzımın tadıda yok Mesela yediğim şeylerde öyle lezzetli gelmiyor hasta falanda değilim ama ağzımın içi değişik tatda Sanırım gözükücem Bademcik taşı demişler görsele bakdım öyle bi durumumda yok Bir arkadaş reflü yazmış o olabilir gbiime geldi Bir süre daha takip edip kendimi dişçiye giderim Çünkü çok önem veriyorum dişlerimi hatta karşımdaki insanda bile ilk baktığım dikkat ettiğim şeydir Fırçalamayan bakım yapmayana tahammülüm yokdur O yüzden dikkat ederim bakımıma ama eğer farketmediğim bir durum varsa gözükmek en doğrusu 🌺
1234momsss 1Mavimavi aynı durum bendede var gebelikten önce olmustu mide rahatsızlığım vardı duzelmıstı şimdi 33 haftalık olduk bir gaftadır ağzımın ıcınde degısık bir Tat ve koku var kızım bile anne agZın kokuyor diyor cok rahatsız oluyorum
1Mavimavi 1234momsss evet bendede durum bu Değişik tat mevcut kokuda var hafif ben direk hissediyorum Eşim yok diyor ama ben farkındayım