Bebekliannee Fgbebek-1 bulantı 6.haftada başlar minimum. Yani hamile oldugumuzu 20 gün sonra öğrendik diyelim yine de bulanmasiz biraz zor gibi, psikolojik olabilir
Semanur-51 Fgbebek-1 benim öyle olmuştu hatta ben hamile olsam çok erken kusmak için diye düşünmüştüm
Yasemin97 Fgbebek-1 bende hamıle oldugumu ogrenmeden once 1 kere afedersin ıstıfra ettiğimi biliyorum bırde balıktan tıksınmıstım daha bılmeden sonra hamılelık boyunca balıkta yiyememiştim
Fgbebek-1 Bebekliannee yani benim iki gündür aşırı bulanıyor ve ovülasyon testim de çift çizgi 2 gündür adetime 4-5 gün kaldı
Tansu15 Yemekte bulanmak değil fakat diş fırçalarken mide bulantısı yaşadım. Normalde hiç olmaz 1 hafta kadar çektim bunu. En sonunda kusunca test yapma istwği duydum ve hamileymişim. Test yaptığımda 5 haftalıkmışım.
Fgbebek-1 Tansu15 başka nasıl belirtiler oldu Benim göğüs hassasiyet var akıntı vardı kasık ağrısı kramp giriyor gibi sol tarafta bazen sağ veya alta şuan mide bulantısı adetime 4-5 gün var
Tansu15 Fgbebek-1 gögüs hassasiyeti bende de vardı kasık ağrısı da daha çok solda batma gibiydi. Adete benzer değildi benim ağrı batmaydı direk
Tansu15 Fgbebek-1 kusmalarım 6 haftadan sonra arttı malesef doktorum prilam dr verdi. İçmediğim günler zehir sürekli kusuyorum 3 ayı doldurunca geçer diye ümit ediyordum ama malesef umarım 4 de geçer de kurtulurum.
hzl040823 Fgbebek-1 ay ben hamile olduğumu bilmeden bi ciğer yedim köyde diyorum bana noldu sonra 7. Haftada başladı eskiler kalp atınca bulantı olur derler bence doğru şimidi de yiyemiyorum et istemiyor canım kıyma bile 🥴 baklagil yiyorum o yüzden 😂 bide aşırı koku alıyordum şaşırıyordum normalde reglim düzensizdi bilemedim hamile olduğumu 😂
Hulus Fgbebek-1 hormon değerleriyle orantılı olarak başlıyor bulantilar o yüzden 5. Haftadan önce başlaması normal şartlarda mümkün olmuyor.