HappyMom
Aylardan şubat bebiş istiyoruz henüz 2 aydır. Eşim bir ilaç kullanıyor her gün düzenli içmesi gereken bir ilaç. Biz evlenmeden önce bir gün doktoru o ilacın kısırlık yapabileceğini söylemiş, bu yüzden içimizde dile getirmesek de bi korku var. regl olmama 2 gün vardı ama bende belirti vs yok sadece çok kötü grip oldum. Baş ağrıdı boğaz ağrısı ateş öksürük var. Korona mı oldum acaba diye akşam acile gittik, damar yolu açtılar, covid testi verdim. Kan aldılar idrar aldılar. Acile gittiğimiz akşamdan 2 gün öncesinde de belirtim olmamasına rağmen denediğimiz içim gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. O yüzden de hiç beklemiyordum aslında. Bizi 1 buçuk 2 saat beklettiler ben sedye üstünde sonuç çıksın serumu taksınlar diye bekliyorum. Tahlil sonucu çıkmıştır diye mesaj geldi telefonuma, eşim doktorun yanı gitti, yaklaşık 10 dakika sonra yanıma geldi kıpkırmızı olmuş. Gözleri dolu dolu bana bakıyor gülümsüyor. O an anladım ama asla beklemiyordum. Ne oldu diyorum cevap veremiyor ama gözlerimizle anlaştık resmen😅 Sarıldık ağlaşıyoruz 2 dakika falan geçti öyle doktor yanıma geldi. Sana tedavi uygulayamayız gebesin dedi. Benim tüm hastalık aklımdan uçtu gitti öyle heyecan öyle sevinç. Biraz doktor bizi orda korkuttu ilk bir ay kadar tam sevincimizi yaşayamadık, ailemize 2 buçuk aylık olduğunda anca söyledik falan ama benim için unutulmaz bir an oldu. Hamd olsun şimdi gün sayıyoruz kızımıza kavuşmak için. Normalde anneler baba oluyorsun haberi verir, bizde tam tersi oldu😂😂Benim bir sürü planım hayalim vardı. Ama işte hayat böyle.. Ben eşime sürpriz yapsam bu kadar unutulmaz bir an olmazdı belki de..