KubraKzldg Balığın tadından kokusundan tiksindim. hatta adını bile duyunca afedersiniz ama öğürme geliyor😞😞 bebiş için yemekte istıyorum aslında. Siz napıyorsunuz yiyebiliyormusunuz?
Scorpionesi KubraKzldg off sorma cok sevdigim baligin simdi ismi bile midemi bulandiriyor.Hatta hamilelikten once nasil baliktan tiksinirler derdim, sanirim buyuk konustum :(
Gizemmyigit KubraKzldg bende hamileliğimin başlarında balık kokusundan istifra ettim o yüzden bidaha hiç yiyemedim:(( şimdi bile balık deyince midem bulandı😬
Nefesliva KubraKzldg bende yiyemiyorum yedimmi sanki 2 gün tadı çıkmıyor agzımdan 34+4 2 kere falan yedim🤭
denizefe ılk gebelıgımde bır kere yedım öldüm midemden kusmakdan ck agır geldı sımdıkı bebegımde hıc yemedıö 🤷♀️
Deletedmom434 KubraKzldg doktorum hemşire olduğumu bildiği için ilaç konusunda şu şekilde yap et deme di ben kendim balık yağına başlicam dedim o da başla tabi dedi
Okaradeniz Hamileligim boyunxa haftada bir yememi onermisti doktorum ve yedim ama bebis kucuk die son 2 aydir balikyagli multivitamin kullandirior.Nasi mideyi rahatsiz eden nasi pis bir balik kokusudur o Allahim.ozellikle reflunuz varsa bitirior insani.Hamileligimin tamamlanmasini sadece bu ilaci icmektrn kurtulacagim icin bile dort gozle bekliorum.Balik yiyemeyenler zorlayin kendinizi balik yagi gercekten tiksinc birsey.
Muhasebeci KubraKzldg canım bende hiç balık yemem sevmem yani Dr uma söyledim balık yağı verdi onu kullanıyorum 2 aydır... Dr una söyle verir sana da
Aysar KubraKzldg semiz otu, ceviz, saf zeytinyağı bunlar da balık gibi omega 3 kaynağı. Ben 26 dan sonra omepa dk2 kullanmaya başladım ve hiç balık kokusu tadı vs almadım