Nutelllaa Seydalii bende Mart annesiyim 17 haftaligim kızımla ikinci gebelik olduğu için 16dan beri net hissediyorum 😍ilkimdede 16 da hissetmiştim zayıf oldugun için .sizinde çok yakındır hissetmeniz❤️🐣
MaviDeranHazal Seydalii 18+5 olduk biz de 🐣 benim ilk hamileliğim ama 6 gündür felan hissediyorum. Göz değirmesinin karında oluyormuş hissi 🥰 bazen kıpırtı gibi hatta ilk iki gün kesin bağırska hareketleridir dedim ama sonra emin oldum. Çok güzel bişeyy yaaa 🙏 cinsiyeti öğrendin miiii
gbdl2023 Seydalii bizde tam 18+1 olduk🙈 hissediyorum gibi hissetmiyorum gibi de emin olamıyorum daha bebeğin hareketi olduğuna serklajliyim bol dinlenmeli geçiyor günümüz 🙏🏻🫠
avakado7 Seydalii 18+4’üz biz de bebeğimiz erkek ☺️ henüz kıpırtısından emin değilim. Allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin 🤲🏻
tecrubesizanneadayi12 Seydalii ben variiim😄🥰18+0 ız biz ben artık minik minik hissediyorum sanki bağırsak hareketi gibi ama çok net değil. 20. Haftada başlayacağını düşünüyorum herkes öyle diyor.
BuseGamze Seydalii Yanliz değilsin bende varım 😃 19+3 ikinci gebeliğim olduğu için 17den sonra hissetmeye başladım hareketlerini
btldnz12 Bende 18+3 haftalığım. 2. Gebeliğim. 3 gündür falan sezeryan dikisimin üstünde hareket hissediyorum. Hamile gibi değilim karnım hiç yok. Göbek deliğimin alt tarafları sert. Kan ilacı ve vitamin kullanıyorum.
Seydalii btldnz12 ben de ik gün önce böyle göbek deliğinin etrafında biseyler kiprasti pamuk gibi bişey hissettim ama dün ve bugun bişey hissetmiyorum.Acaba bu haftalarda hergun hissetmek gerekiyor mu yoksa şuan normal mi benim ki
Seydalii Nutelllaa çok istiyorum o duyguyu hissetmeyi.Tup bebek ile hamile kaldım çok şükür bu haftaya kadar geldik 🥰🥰🥰
Seydalii Nutelllaa inşallah canım yaa hepimiz için geçerli Allah kimseyi evlatsizlikla evlat acısıyla sinamasin 🤲amin
Seydalii MaviDeranHazal ayy çok güzel yaa evet canım öğrendik 16.haftada erkek dedi bakalım değişmez galiba 😅😅😅
MaviDeranHazal Seydalii benim de erkek, hep kız hissedip ona hazırlanmıştık. Oğlum şimdiden sağ gösterip sol vurduuu 🥰 erkek çocukları daha hareketli diye bir hurafe de var belki sende bu aralar hissedersin. Sürekli karnını yokla 😁
Seydalii gbdl2023 canım benim bu haftalar galiba kıpırdama zamanları herkes bu zamanlar hissetmiş 🤲🤲dikkat et kuzum ben de ilk iki ayim yatmakla geçti