Papatya24 Boncukveannsi Ben Dr. Banu Çiftçi uygulamasını da kullanıyorum onun bu haftada söylediği meyveyi happymom iki hafta sonra söyleyebiliyor bence de biraz geriden geliyor
Babytwo2 Boncukveannsi bana da öyle geliyor . Dr Banu çiftçinin uygulamasında muz kadar diyor burda mango henüz 🤣 doktor kontrolümün olduğu hafta 17 cm idi ama domatesti en hormonlu domates bile 17 cm olmaz 😂
Babytwo2 Boncukveannsi benim eşim her hafta bide heyecanla açıp ne kadar olmış diye bakıyor adam sonra hüsrana uğruyor amma küçük daha diye 😂 kontrole gidince de dedi ki hocam domates kadar çocuk nasıl nu kadar herşeyi belli bunun 😵💫
Aysegul123Defne Qnl bende gidicem bu hafta ogrenirsem yazarım kiloları yerinde maşallah bebislerin aynı zamanda doğuracağım annelerle bir grup olsaydı keşke bu sistemde kurardik ara ara birbirimizi haberdar ederdik
Aysegul123Defne Boncukveannsi keşke sistem üzerinden aynı hafta annelerle grup kurabilseydik ne güzel olurdu bari birbirimizi bilgilendirirdik normalmi gidiyor acaba diye 🤷