Boncukveannsi Kızlar 22 haftalık oldum dün, bebeğim bı greyfurt büyüklüğünde olması sizce de tuhaf değil mi ? Bana göre daha büyük olması lazım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Aysegul123Defne Boncukveannsi bende greyfurt büyüklüğündeyim banada saçma geldi min 450 gram greyfurtmu olur 😂
Aysegul123Defne Boncukveannsi bu arada hastaneye yakınlarda gittinizmi kilosunu falan öğrenmek için ben bu hafta için gidicem çok merak ediyorum🥰 aynı zamanlarda doğuracaz
2Bebek1Anne Boncukveannsi 27 haftalığız 🤭 🍆 dedi bize cuma günü pazarda patlıcan gördüm ne yani bu kadarmı bebek şimdi dedim kendi kendime 😄
BBuseY Canım baş popo mesafesi hesaplanıyor ondan o kadar küçük geliyor bize. Ayak kısmı hesaplanmıyor meyvelerde ☺️☺️
Qnl Aysegul123Defne ben gittim :) ikiz benimkiler 498 gram biri 450 gram biri benim de canım sıkıldı yalan iyi değil kafa da basması dağa greyfurt kadar çok minik diye içerlendim :(
Aysegul123Defne Boncukveannsi keşke sistem üzerinden aynı hafta annelerle grup kurabilseydik ne güzel olurdu bari birbirimizi bilgilendirirdik normalmi gidiyor acaba diye 🤷
Aysegul123Defne Qnl bende gidicem bu hafta ogrenirsem yazarım kiloları yerinde maşallah bebislerin aynı zamanda doğuracağım annelerle bir grup olsaydı keşke bu sistemde kurardik ara ara birbirimizi haberdar ederdik
Boncukveannsi Cemssceren evett yaa doğuma şura da kaç hafta kalmış sanki bebek turp kadar mı olucak😂😂
Ebrarabla_06 Boncukveannsi aynen öyle canım benim 31 ncı haftadayım iri bir turp büyüklüğünde daha büyük olması gerekmiyor mu