Cnsy00 Kızlar 22 haftalık hamileyim bi hafta on gündür sol kalçamın kemiği ağrıyor birden oldu incittim mi bilmiyorum hastaneye gitsem röntgen çekmezler bişey yapmazlar evde napılır nasıl geçer acaba hamilelikten mi oldu ağırlıktan falan :(
emsef Cnsy00 canım bende 21 haftalığım o bende de var alınan kilolardan bide hep yan yatmaktan dolayı ağrıyor, doktoruna söylediğinde magnezyum verir sana da normal bir şey ama tereddüt etme benim bacağıma bile vuruyor
Asim_Mehmet Cnsy00 hamilelikten canım o. Bende de sağ kalça ağrıyor, magnezyumu doktor günde ikiye çıkarmıştı bana bu ağrım için, magnezyum içiyor musun
Sevim2211 Ben de 32 haftalığım arada bir bende de oluyor kalça ve bacak ağrısı yatış pozsyonundan kaynaklandığını düşünüyorum bende
Cnsy00 Asim_Mehmet magnezyumu krampların olursa iç demişti olmadığı için başlamadım o zaman bende başlıyım
Asim_Mehmet Bende yatmaktan değil de, yorulduğumda, ev işi yaptigimda hatta ev supurdugumde mutlaka oluyor.
Asim_Mehmet Cnsy00 ben sabah ve akşam içiyorum yine de tekrarlamaya başladı bu tek taraflı kalça ağrısı, gittiğimde yine soracağım doktora