aybarsaybuke sinoli 2 ay önce yaptıgımda 5 gün sürdü inşallah öyle olmaz pco var o yüzden takip ediyorum yarın çatlarsa cokk iyi olur
Zehross03 aybarsaybuke turuncu oluyomussun hdjdjdkd cok havuc yiyince öyle bi muhabbet vardı hahahahah
sinoli Merveclnk Evet bende faydasını gördüm, ilk ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrendim. Kuruyemiş, ananas, avokado ( tadını beğenmesem de ) tükettim eşime de yedirdim ☺️
Merveclnk sinoli aynı şekilde ben de gebe olduğumu öğrendiğim ay yumurtlama zamanında çok yemiştim avakado ben de ilk ovulasyon ile gebe kaldm üstelik pik görmeden 😊
sinoli Merveclnk Ben hiç sevememiştim ama işte yedik mecburen akışına bırakabilsek keşke bazı şeyleri, Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰 Sağlıkla kucağımıza alalım 🌸 Kaç haftalıksınız?
Merveclnk sinoli amin sağlıkla kucagimiza alalım isteyen herkese tez zamanda da nasip etsin insallah 🤲💖 21 haftaligiz şuan siz ?
Zehross03 aybarsaybuke evet böyle bisey var gercekten bilimsel olarak ama cok ve düzenli yersen oluyoe bırakınca eski haline dönüyor 😂