Zmraemr bilghrz acile gitmenizi tavsiye ederim.Benim de 6 haftalıkken leke oldu yerleşme kanaması büyük ihtimalle ama 7.hafta yine oldu ilaç verdi şu an kesildi .Doktor kese alanına baksın ona göre içiniz de rahat eder
Nutelllaa bilghrz benim adet gunumde kahverengi kanamam başlamıştı ama hamile olduğumu bilmiyordim tam üç gün olmasada az az geldi kesildi adetimin üzerinden 8 -9 gün geçince test yapınca hamile olduğumu öğrendim
Zln2152 Nutelllaa merhaba canımm benimde adetime daha dört gün var ve bugün kahverengi leke geldi ardından da adet sancısı gibi sancım oldu şimdi de ne leke var ne de ağrım anlayamadım gebelik mi adet mi sende nasıl oldu
Semanur-51 bilghrz benim tam adet gunumde gelmişti hatta ben adet oldum sanmıştım eşimin ısrarı üzerine test yaptım hamile olduğumu ogrenmistim
2505 bilghrz adetime 2 gün kala gelmişti hatta adet olacağım sanmıştım bir iki defa geldi devamı olmadı sonrasında gebelik öğrendim kontrolde doktoruma belirttim kanama alanı vs olmadığı için yerleşme kanamasına diye yorumlayabilirz demişti
Zln2152 2505 kuzum peki adet sancısı gibi sancın oldu mu ara ara gelen bir sancı çünkü bugün benimde kahverengi leke geldi ama daha 4 gün var adete
Derya bilghrz evet gelebilir ben yerleşme kanaması yaşamıştım ama adet gibi değil daha çok lekelenme gibi ama yinede doktorunuza bu konuda iletişime geçin ne olur ne olmaz içiniz rahat etsin
AdaKaranfili bilghrz evet benim tamda adet günüm kanamam oldu azbiraz .sonra devamı gelmedi.yarin sabahına test yaptim pozitifi çıktı .suan 8+1 hamileyim çok şükür ikinci bebeğime🤲