Nutelllaa Aşk yaşıyorum çocuğumla .bikac gündür çok net vuruyor artık bebem .ikinci defa yaşatan Rabbime sukurler olsunn🤲 😍kızımla 17 haftalık olduk annisler sizler kaç haftalık oldunuz 🐣
Ayse_3434 Nutelllaa öncelikle maşallah rabbim bağışlasın kucağına almayı nasip etsin bizde kızımla 31 haftalığım çok şükür bende aynı durumdayım net hissediyorum okadar başka ki aynı bazen böyle alıp sevesim koklayasım geliyor😍💕
Merve201119 Nutelllaa Maşallah Rabbım kucağınıza almayı nasip etsin🙏yarın 33 hafta olacağız kızımla insallah🙏
balkizinbebegii Nutelllaa ben ilk hamileliğim olmasına rağmen 16. Haftamın sonlarına doğru oğlumun hiçimde hafiften yer değiştirmesini ve kıpırtılarını böyle gıdıklanma gibi hissetmeye başladım çok değişik bir duygu hep olsun istiyorum 🥹💙
Nutelllaa Ayse_3434 ya sizin dışardan gözüküyordur şimdi .ben çok severdim oğlumda sürekli karnımı izlerdim 😍sağlıkla gelsin prensesss 🐣
Senanur567 Nutelllaa Maşallah rabbim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 😊 19+4 günlüğüz ogluşumla
prettywomann Nutelllaa ben de 16yım önce gaz sandım da bence değil çünkü gaz olunca sancı gibi oluyor sanırım hissetmeye başladım ama emin de olamıyor insan 😀
Selosshh Nutelllaa 35+3 haftalıkız 🥲 artık haraketliliğinden uyuyamıyorum geceleri.🫢 Ama çok güzel bir his, taa ki kaburgalarıma ayaklarıyla vurana kadar 😂😂 acıtıyor ama bi okadar da şükrediyorum🥰🥹
Nutelllaa Selosshh valla benim uyumama hiç bişey engel olamaz herhalde kafamı loyidugum yerde uyuyorum 😁sağlıkla kavuşun az kalmış ❤️😍
CadalozCivciv Nutelllaa Bunu okurken bebişimin tekmesini hissediyorum bende gerçekten aşırı güzel bi his ya, kucağıma alsam nasıl olur kim bilir diye düşünüyorum 😍
Nutelllaa CadalozCivciv çok güzel ama insan karnindaki hareketlerini özlüyor 😍hepsi apayrı güzel fadini çıkarmak gerek ❤️🐣