Aysegulll Yağız selim Yavuz selim Selim kaan Ben meriç istiyordum olmadı 😂 Yağız kaan ıda çok beğeniyorum Bu gidişle isim koyamıcaz oğlumuz doğunca kendisine mi çektirsem acaba ismini 🙈
MervenurSevim Aysegulll benimde dayım çocuğu için selim diye ısrar ediyordu bizde el birliğiyle o ismi Selim Erdem yaptık 🙈 o da bi seçenek olabilir ☺
SimgeAydn Aysegulll biz de yavuz selim koycaz canım bi düşün derim çok güzel bir isim ve ağır isim 💙😍🤗
Aysegulll 1PrensAnnesi öylemi yapsam acaba ikimizin dediğide olmaz hem 😂Hem çok güzel anı olarak kalır
1PrensAnnesi Aysegulll kesinlikle yapılabilecek çok eğlenceli bi anı😍 sen seçtin adını demekte mükemmel olur
Arya92 Madem, 2 isim olacak birini siz birini esiniz koysun.ben iki isme karsiyim gerci esim de karsi. Eninde sonunda uzlasicaz😊
Aysegulll Arya92 iki isim bende istemiyorum aslında ama eşimi kırmakda istemiyorum yanına kendi beğendiğimden bitane koyayım dedim seçemedim 🙈
EbruEgemen1123 Canım ben şu an kızıma hamileyim erkek olsaydı veya bundan sonra olur da erkek olursa Alper Selim düşünüyoruz kesin gibi birşey Alper diye seslen bak evde bi 😂 yiğit erkek anlamında. Tavsiye ederim bence çok güzel 😍
EbruEgemen1123 Aysegulll ya öyle olunca çok sinir bozucu oluyor nasip tabi ama insanın koyasım gelmiyor öyle de neyse hayırlısı olsun isim çok zor bi güzellik seçmesi 😅 başarılar diliyorum 💞
Homozigotmutant Oğuz kaan diyeyim iyice kafa karıştırayım Allah sağlık versin de gerisi çok mühim değil 😍
Aysegulll Homozigotmutant ilk başta eşimin seçenekleri arasındaydı ama kuzenimin ismi olunca vazgeçtik 🙈
Aysegulll Homozigotmutant ilk başta eşimin seçenekleri arasındaydı ama kuzenimin ismi olunca vazgeçtik 🙈