Sevgili hamile anneler ben yandım siz yanmayın gribe yakalandım ama çok çok ağır geçiriyorum öyleki hastaneye yatışım yapıldı sadece grip deyip geçmeyim dr prilam ilacına rağmen agır şekilde bulantı kusmam oldu öksürük sebebiylede şiddetli karın ağrılarım bi gün öncesinden acile geldim ama hamile oldugum için parol ve vitamin verildi rahatlamıştım biraz eve gittiğimde agrılardan gece hiç uyuyamadım sabah daha da şiddetlendi miğdemde bir şey olmamasına rağmen sürekli kusuyodum 15 dk bi en sonunda tekrar acile gittik karın ağrım için bebeğe bakmak istediler bakıldı bi sorun yoktu ama agrım ve öksürüğe bağlı oldugu için ve öksürük kanamayı tetiklediği için yatışım yapıldı düşük iğnesi yapıldı her ihtimale karşı sonra progestan ile devam edildi size tek diyeceğim kendini çok iyi koruyun hatta hapşuran birimi gördünüz uzaklaşın hemen ordan çünkü inanın çok zorluyor ben ilk kez bir gribi böyle ağır geçirdim agrılar burun agması bogaz agrısı bulantı kusma ateş ne ararsan vardı hamile oldugun içinde bi ilaç kullanamıyosun yatışta vitamin ve migde bulantım için serum takıldı sanırım 1000 lik 4 serum yedim artı iki parol şişesi ama şükür iyiyim artık herşey yolunda ☺️