Seydanur Merhaba arkadaşlar.. 26 hastalığım ve suyum.fazla dedi.. Çok şükür bebek de ve bende sıkıntı yok her test yapıldı ama suyum fazla.. böyle sıkıntı yaşıyan var mı? Erken doğum riski olabiliyo ve allah korusun suyu fazla olanlarda bebekler fazla hareket eder ve ilerliyen zaman da kordon dolanması olabilir dediler.. Çok üzgünüm..
Habis07 Seydanur canm fazlasıda zarar bunun azıda zarar cok snr bozucu b durum benm de azaldıydı snra daha iyi oldu ama korkutucu yani haklsın
Semaa6 Seydanur Sizinle aynı haftalardayken benimde ayniydi suyum fazlaydi sonra kendiliginden normale döndü belki sizin de oyle olur insallah
HilalErtrk Seydanur Geçen hafta banada fazla dedi doktor.29 haftalığım.dikkat et 15 gün sonra bakıcam dedi.şeker tüketme hamur vs.başka bi yolu yok zaten dedi.dikkat edince normale dönüyormuş.
Yunusm123 Seydanur canım şeker yüklemesi yaptırdın mı bende de su fazlalığı vardı yükleme yaptırmamı istedi doktorum yaptırdım gebelik şekeri çıktı diyet yaptım ve düzeldi suyum
Tazeannes Diyetinize biraz dikkat etmek gerekiyor ablamin suyu fazlaydı bebeği şuan kucağında 4 aylık saglikli çok şükür ama yemek istediklerini yiyemedigi için açım diye agladigina şahit oldum meyve hamurisi her türlü abur cubur yasakti doktor aç gez demisti