mor_menekse Günaydın kızlar.ben 32+3 haftalık hamileyim. Hastane çantami hazirliyim diyorum utuleyip kilitli poşetlere koyacağım sizce doğuma kadar havasız kalır mı bı sıkıntı oluyor mu koku vs deneyen var mi
Ozge mor_menekse ben 32.hafta hazırladım 38.hafta doğum yaptım sorun olmadı 🌸 koroplastın büyük boy kilitli poşetlerinden kullanmıştım
fatmaa37demi5 mor_menekse 33. Haftada hazırlayıp koydum bende kilitli poswtlere. 40. Haftada dogum yaptım bir sorun olmadı
Derya mor_menekse ben 35 de hazırladım kilitli poşetlere koydum ve 41 de doğurdum hiç bir şey olmadı koku yapmadı hala mis gibi yumuşatıcı kokuyordu
Sinem57 Merhaba bu kilitli poşet kloroplatin kac kaç olanını aldınız acaba bnd alicam ama ölçü.olmadan emin olup alamadim
mor_menekse Yasolinnn Bade0022 çanta daha düzenli oluyor ayrı ayrı koyuyorsun ne nerde biliyorsun üzerine yazicam ben mesela ilk dogdugunda giyilecek kıyafet gibi
teacherozlem Hastane çantası için organize satılıyor 6lı trendyol hepsiburada da onlardan alın isterseniz
mor_menekse teacherozlem aslında onlardan istiyorum ama biraz pahalı onlar sanki oyuzden kilitli poşet tercih ettim
teacherozlem mor_menekse internette baktığım zaman 50₺ civarı tabi ama bütçe meselesi tabi hangisi size uygun geliyorsa onu kullanmalı
teacherozlem mor_menekse rica ederim ne demek işinize yaraması mutlu etti beni. Ben de Allah izin verirse bundan alacağım hem hep kullanılır sadece hastane çantası için de değil