Totuu Kizlar,2hafta once 19+3te bebegimin kilosu 277 gramdi,simdi karsilastiriyorum da,galiba bir az kucuk🤦🏽♀️
Kubranurbulur Totuu canım benim 19+ 350 gram civarıydı 21+ ayrıntılıda girdim 450ydi 20 haftalarda yaklaşık 300-400 gram felan olması lazım canım
Yesimalmila Totuu 19 da ayrıntılı ultrasona girdiğim de 250 grm di. 35. haftada 2.500 gram haftasiyla uyumlu yani. seninki de öyle. bana da doktor 250 grm deyince annem psikolojimi bozmustu bebek cok minik diye. oysa ki olmasi gerekenmis
Miss Kilosu şuan önemli değil sağlıkla gelişmesi önemli herkes te farklı o haftalarda benim 21.haftada 444 gram cıktı 19 ve 20 haftada ultrasona gırmedım 20 haftada 350 falan yazıoı genelde
silakabadayi Daha bugün ayrıntılıya girdim 20+3deyim 336 gr gayet normal ve iyi dedi doktor. Fazla endişelenme son zamanlarda alıyorlar kiloyu 🤗
Totuu Yesimalmila dogrusu,doktor da her sey cok iyi dedi,shukurler olsun🌝zaten o kadar da kilolu olmasini istemiyorum😌
nisanisa Bana da küçük gibi gelmişti kaşar yemeye başladım sabahları 2tane de yumurta arada bi muz süt bunlar bebeğe kilo aldırıyo şimdi de 27.hafta da gittim doktor 1200 gram çok büyük dedi bebeğin 😊