FatmaAkdemirErdoan Sezaryen doğumdan ne kadar süre sonra yan yatınız kızlar ya inanılmaz yan yatmak istiyorum ama ters bişe de olsun istemiyorum zaten kesi yerinde inanılmaz bi ağrı var 😔
_mira_2022 FatmaAkdemirErdoan 9 gün oldu sezeryan olalı ben o kadar da takımıyorum yani yatıyorum isdediğim gibbi bendede ağrı var aşırı amma öyle yapmalısın ki hemen iyileşsin akışına bırak yani 🤭
zeynepdurunun_annesi FatmaAkdemirErdoan ben yan yatınca canım acıyordu 3. Gün korse takmaya başlayınca yatabildim hatta daha rahat ettim. Korse karnı topladığı için dikişleri de sabit tutuyor
PapatiA FatmaAkdemirErdoan ben hastanede bunaldım 2.günü gecesi sol tarafıma yattım eve gelince smdı herturlu yatıyorum aksine düz yatamıyorum
FatmaAkdemirErdoan _mira_2022 ya ben olalı da bugün 4. Gün inanılmaz bi ağrı var hala tam anlamıyla ayağa kalkamıyorum yürüyemiyorum hala iki büklümüm bana sezeryan kolay diyeni gönderin Allah aşkına gönderin ölümüne tartışırım bu ne ya
eminemre99 zeynepdurunun_annesi canım benim bnde korse kullanmayi düşünüyorum acaba hangi marka aldın gece gündüz kullanmıyorusun trentyoldan owliarla.kadim doğum sonrası diyor onu düşünüyorum ben canım
FatmaAkdemirErdoan PapatiA maşallah diyim aman ben yan yatamıyorum mümkün DEĞİL ağrıyor 4.gün bugün bu kadar ağrıması normal mi ya ilk sezeryanım böyle değildi hatırlamıyorum tam olarak tabi ama
_mira_2022 FatmaAkdemirErdoan bol bol yürümeni tavsiye ederim çünki yürüdükçe insan ağrısıda geçiyor beni hep yürütü doktorum uzanırsan oturursan olmaz dedi iyi ki de yürümüşüm yani bende aynı senin gibbi büklüm geziyordum yürüye yürüye kendimi düzeltim dene faydasını göreceksinn🙏
PapatiA FatmaAkdemirErdoan benımde ılk dönüşümde ağrıyı gibi oldu ama ıkı üçte alıştım sanırım daha rahat ettim tek fark sola cok rahat yattım sağa yatamadım
FatmaAkdemirErdoan zeynepdurunun_annesi korse tayt öneriyorlar ama onları da deneyim bi olmadı çünkü kalkarken karnıma bastırınca sabitleyince yani daha az ağrıyor
FatmaAkdemirErdoan PapatiA sağ ve solda daha kalın dikiş atıyorlarmış sanırım patlayıp fıtık olmasın diye o yüzden sağ ve sol tarafta çok ağrı hissediyormuşuz
zeynepdurunun_annesi FatmaAkdemirErdoan ben ilk şort şeklinde olan toparlayıcı tayt kullandım sonrasında korsenin içine girebildim onu da pzardan öylesine almıştım
FatmaAkdemirErdoan benimmdunyamm oooo 15 gün sırt üstü yatmak mı hamileyken sırt üstü yatmayı özledim derdim şimdi yan yatmayı özledim 🥴
ikimelekannesii22 FatmaAkdemirErdoan sırt üstü yatıyorum malesef yan taraflara yatınca ağrıyor dün oldum sezeryan
FatmaAkdemirErdoan ikimelekannesii22 sizinki çok yeni henüz normal yatamamanız çok geçmiş olsun rabbim hepimize bol şifa versin inşallah
FatmaAkdemirErdoan _mira_2022 ya yürüyorum ama oturup kalkınca çok zorlanıyorum inanın ki ilk sezeryanım dediğim gibi böyle değildi iki üç güne ufak ufak toparlamıştım kendimi bu sefer ki baya bi fena geçiyor dört gün oldu bugün dediğim gibi desteksiz oturup kalkamıyorum yürüyemiyorum 😔😔