dilantasdemir 29+3 teyim. Bebeğimin hareketleri yaklaşık 5 gündür çok azalmış durumda neden oluyor olabilir ? Karnımda sürekli sert. Korkmaya başladım. Günlük tekme sayısı 5 i geçmiyor. Hareketlenme de çok az.
Cansu_27 dilantasdemir en azından seninki haraket ediyor benimki hiç etmiyor bu durum biz anneleri korktuyor
Tiiffany dilantasdemir cunku büyüdükce alanları daralıyor ve onlarda uyku moduna geciyor. Eskisi gibi cok kıpırdamaz. Uyuyup uyandıgını anlarsınız. Uyandırmak için elinizle biraz hangi taraftaysa bastırın zaten pozisyonunu değiştiricektir hemen
bsra-25 dilantasdemir ben de 29+3 deyim. Benim bebeğim de normal de çok hareketlidir. Ama 3 gün boyunca çok nadir hareket etti. Hatta bazen hiç hissetmedim korktum dün kontrolüm vardı sordum doktora. Önceden bebek havuzdaydi şimdi küvette boyoe düşün dedi. Hareket alanı daralıyor. Normal böyle şeyler dedi
Opheliaaa Cansu_27 @dilantasdemir İlk gebeligimde kızım hiç hareket etmiyordu ben onu hiç hissetmedim 0 hareket hep korktum ama her seferinde de gayet normal gözüküyordu kontrollerim. Çok şükür sağlıkla doğdu. Şuan ikinci gebeligim ve yerinde durmuyor asla ve asla. Her hamilelik farklı her bebek farklı oluyor bunu unutmayın içiniz ferah olsun 🌸
E_M35 Bende 29+3 günlük hamileyim dünden beri hareketleri çok azaldı çok tedirgin oluyorum ya sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım aklımdaydı sürekli bu haftalarda normal mi acaba 🥺