Nvrzz 35+6 Dayız bebeğim cok hareketli sürekli tekmeliyor Bazen ayakqlrını ellerimde hissedebiliyorum peki siz
Opheliaaa Nvrzz 37+3 olduk bugün itibariyle evet bende hissediyorum ve çok güzel bir duygu yer degistirmesi.ayaklarina elimle dokunabilmem. Ve hatta hıçkırık seslerini bile dışardan hissediyor olmam müthiş bir duygu ya tarifi yok 🤭🌸
aysegul6044 Bizde 37+5 iz heryerini hissediyorum ayaklarını ellerini totosunuu bazen yukarı doğru öyle ittiriyorki ayaklarını nefesim sıkışıyor gayet normal bu haftalarda 🙂
Bdncrr aysegul6044 yahu 31+6 yım daha son kontrolde döndüğünü söyledi doktor 3-4 gündür ayakları sürekli kaburgamda sağ tarafı öyle ittiriyor ki her dokunduğunda hissediyorum aynı anda hem sol kasığım hem sağ kaburgam acıyor çarpaz ittiriyor kendini sanırım 🤦🏼♀️
Nvrzz aysegul6044 totosu hep sağ tarafımda kenarda benim rahatına düşkün belli kendini hep gevşetiyor
Busedaglayan Bende 37+6 yım ve ayağı ile resmen sürekli aynı yere vuruyor ve ittiriyor . İçerden etimin çürüdüğüne eminim o kadar çok canım acıyor ki artık . Ama ona kurban olurum 😁
Nvrzz Busedaglayan sırf bazen hissetmek için onu uyandırıp hareketlerini izliyorum çünkü özlüyorum 🥹🥹🥹