sedamom00 Kızlar ilk zaman göğüs hassasiyetim vardı şişkinlik filan oda gitti karnım ağrıyor hafif kramplar giriyor sadece o var bebeğim kalbi durmuş olabilir mi 😔
Aliay sedamom00 bu konuya nerden vardin belirtin azalmasi bebegin kalbi durdu anlamina gelmiyo olur öyle. Hem daha ne istiyosun, ne guzel kusma derdin yok agrin yok saglikla buyusun 🙏🏼
Dilaraa23 sedamom00 13. Haftama kadar kramplarım oldu, zaten öyle birşey olsa kanaman olurdu. Stresten uzak durman lazım İçini ferah tut
sedamom00 Hilalhamzaa tabiki duymuştum 7 haftalıkken 2 haftadır kontrole gitmedim ayın 20 sinde gideceğim
Anonimmm95 İlk zamanlar benim de vardı sonra aynı bu haftalarda azaldı ben de korkmuştum ama bir sıkıntı olmadı şükür, gayet normalmiş
sedamom00 Anonimmm95 kalp atışı dursaydı illaki kanamam olurdu değil mi ilk hamileğim de 9 haftalıkken kalbi durmuştu çok sancım olmuştu
Asyaninannesi58 sedamom00 kalp atışı dursa dediğiniz gibi kanama olurdu. Zaten adet dönemi geçince belirtiler biraz azalıyo bulantılar oluyor 12 haftadan sonra onlar da azalıyor ben hamile değilmişim gibi hissederdim hep o haftalarda
Hilalhamzaa sedamom00 hayır malesef duymadım pazartesi tekrar gidicem sanırım kürtaj yapıcaklar 😞 ama sen inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
sedamom00 Asyaninannesi58 çok şükür mide bulantım hiç olmadı Rabbim hayırlısını versin iyi düşünelim iyi olsun 🤲
Citlembikannesi Benim de belirtilerin bir geliyor bir aniden kayboluyor. Sanirim normal. Ben de 9. Haftadayim. Guzel düşünelim güzel olsun İnsaallah
sedamom00 Citlembikannesi amin inşaallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip Rabbim iyi düşünelim iyi olsun
sedamom00 Hilalhamzaa İnşaallah güzel sonuçlar alırsın üzülme stres yapma dua et bol bol kalp atışı olmasaydı kanamanız olurdu yada lekelenme de olurdu karnınıza kramp da girerdi çok kötü