Mskk Kızlarr saç uzatma konusunda kullanıpta memnun kaldığınız ürünler varmı önermek istediğiniz restorex diye bir şampuan duydum saç gürleştirip uzamasına iyi geliyormuş sanırım varmı kullananlar
Papatyaa_01 Mskk ben yıllar önce kullanmıştım baya uzamıştı, sonra bıraktım kısa saç kullandım. Tekrar uzatmak istedim ve tekrar kullandım ama aşırı dökülme yaptı bıraktım geri 🤷🏻♀️
Tubatgn Mskk Şampuan içine 10 12 damla çamderebentin yağı damlat, at kuyruğu şampuanlarını tercih et 🌺
gl12cn34 Mskk ben kullanıyorum daha yeni saçımı kestirmiştim küt ama suan yine omuzlarımı gectiii cok çabuk uzatıyor restorex
Mskk Mervekara5 bi ara kullanmıstım koyu mavi olanından bende memnun kalmıştım canım sen hangi rengini önerirsin revoxun
Mskk Mervekara5 Teşekkür ederim bütün önerileriniz için kızlar kullanmaya baslayacagım bu dediklerinizi umarım faydalı olur 💓💓
Mucizemolsunn Mskk çinko takviyesi kullandığım bi ara aşırı hızlı uzamaya başlamıştı ama dökülüyordu yine de ,restorex kullanıyorum yeni başladım,seneler önce kullanıyordum çok hızlı uzatıyordu ama şimdi içeriği değişti zararlı maddeler yoktu o zaman şimdi var
Mello29 Mskk Hc care yağ var inanılmaz hızlı uzatiyor sacları mis gibi yapıyor gece tüm sacina sür yat sabah yıka haftada 2 kere düzenli kullanirsan 1 ay sonra bile farki hemen görürsün