AdinsMom Kızlar selammm cinsiyetlerinizi ne zaman öğrendiniz 8.haftamdayım inanılmaz heyecanlıyız 🥰 siz bebişinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ❤️
Tiiffany AdinsMom Valla biraz doktora birazda bebegin pozisyonuna baglı. Doktorum Kendinden cok emin net biri. 11.haftada erkek demişti erkek oldu. Bakalım bu sefer ne diyecek
Ayytacc AdinsMom ilk oglumu 12haftada ikinci oglumu 10haftada bunuda daha ogrenemedim 12+2oldk bakalim hayirlisi
aren6161 AdinsMom ilkini 16da erkek dedi ole dedecim etti oğlum var ikinci 14de kıza yönelik dedi 17de kiz bebek dedi 20de kiz büyük ihtimal dedi 21de ayrintilida gene kiz derdine umuyorum🙈🤩😍
annebebek7 AdinsMom bende 8 haftalığım canım 3 hafta sonra kontrolüm var inşallah sağlıklıdır belki sürpriz yapar gösterir 🥰🤲
3babyannesy Gulsengulsen bende 16da öğrendim erkek dedi cinsiyet partisi bile yaptık inşallah yanılma olmaz endişeliyim 🤔
melekortac @AdinsMom 23.haftama kadar kız diyodu doktorum. 23.haftamda detaylı ultrasonda oğlum olacağını öğrendik. Yani ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum, detaylıdan önce cinsiyete kesin gözüyle bakılmamalı. Hatta özellikle alışveriş hiç yapılmamalı.. 🤭
Esra_essz melekortac bebeğine kesini olarak kızmi demişlerdi bana %90 diyorlarda merak ettim bide devlettemi gittin özelemi
BbabyMom 12 olduk ogrenmedık daha çok küçük dıyor doktorumuz 17de gıdınce bakalım ogrenırız ınsaallah çok heyecanlıyım 😊
Anneadayiozlem Bende 16. Haftada öğrenmiştim kızımı sanırım erkeler daha erken belli ediyorlar kendilerini ama yanılma payları da oluyor
Gulsengulsen 3babyannesy 5. Ayda gidiyolormuş o da sanırım 21.haftaya denk geliyor 21 22 gibi gideriz inşallah
melekortac @Happy52 %90 kız demişti doktorum iki muayenemdede özel hastaneydi. Diğer iki doktorda devlet hastanesinde, göstermiyo emin olamıyorum ama kıza benziyo demişlerdi 🤭 @Esra_essz @Baltopu2
Esra_essz melekortac kacinci haftada söylediler kız olduğunu erkek olduğunu kaçıncı haftanda öğrendin