fatmaa37demi5 Kızlar bebeklerinizde kehribar kolye kullandınız mı kullandıysanız ne kadarlikken kullanmaya başladınız acaba?
Erbe fatmaa37demi5 ilk bebisime aldığım ilk şeydi şimdi ikinciye alacağım ve okadar faydasını gördüm ki doğar doğmaz taktım ben şuan 5 aylık gram salya ateş olmuo bizde kolyeden mi bilmem aylık aşklarda bile hiç ateş yaşamadım
Erbe Yasemin_71 valla her açıdan fayda gördük bizde gaz değil kuru sancı problemi var ona hiç bir çözüm bulamadık arada tutuyor
fatmaa37demi5 Yasemin_71 bende dün bacak bileğine taktım bakalım. Bebeğim şimdilik gaz problemi yok şükür o yüzden gaz ile ilgili bir şey diyemicem ama zaten taktıktan 2 3 gün sonra faydası başlıyor diyolar
Erbe Yasemin_71 ben Urfa’da direk kendim aldım internette kehribarkolyem Meryem Güloğlu sayfası ordanda birçok kez aldım yogenlerime sıkıntı yok onlardanda
Demirssmomm Erbe sertifikalı mı gönderiyor acaba orjinal kehribar mı? Sanırım diş için bizimde ihtiyacımız var
Erbe Demirssmomm evet sertifikalı ve orjinal test ettim geldiğinde sizde birbardak suyun içine tuz koyup kolyeyi koyun gerçekse üstte kalıp değilse cokuor zaten