Melisa_kznsl  Sizce gebelik çizgisi mi kuruma çizgisi mi şu damlattim su damlatilmis hali bu
efeduru Melisa_kznsl yok kuzum kuruma degil hamilesin ama sanirim daha cok yeni istersen yarin tekrar yap pazartesi kan ver hadi hayirli olsun saglikli sihatle insallah ❤️
Happy-melek1997 Melisa_kznsl aynısı bende oldu bu ay hamileyim sandım Bi sah a atwkrae ettim negatif çıktı 1 gün sorma da adet oldum ama senin ki biraz daha net çıkmış pek kuruma çizgisine benzemiyor yani o yüzden tam emin olmak için kan. Ver daha net sonç alırsın
Melisa_kznsl _edakrsu22 galiba kuruma çizgisiymis sabah yaptım çizgi çıkmadı test bebetime olunca guvenememistim zaten yarın başka marka test alıp deneyeceğim ya da salı günü filan kan veririm bilmiyorum
Melisa_kznsl AdinsMom ya inşallah çok teşekkür ederim inşallah öyledir test bebetime olunca fazla güvenmedim ama yorumlarınız beni rahatlattı çok teşekkür ederim
Melisa_kznsl Happy-melek1997 tamam teşekkür ederim Allahım kucağımızi boş bırakmasın inşallah içim rahatladı Allah razı olsun
Melisa_kznsl Happy-melek1997 10 dakika oldu herhalde ama testin arkasında 5-20 dakika dediği için şüphe duydum yoksa değil diyip geçecektim yarın sabah tekrarlayacagim inşallah
Merveakyl2121 Bana kuruma çizgisi gibi geldi ilk yaptığın zaman ne çıktıysa o ilk 5 dakika sonrası yanıltıyor
Melisa_kznsl Merveakyl2121 1 sene oldu düşük yapalı o zamandan beri istiyorum kaç tane test yaptım hiç birinde böyle olmamıştı dediğim gibi bebetime yaptığım için emin olamadım o da 20 dakikaya kadar süre veriyor daha önceden hiç kuruma çizgisi muhabbetini bilmiyorum su damlattigim halde gitmeyince buraya sormak istedim cevabınız için teşekkür ederim
Merveakyl2121 Rabbim insallah umduğunuzu yaşatması dileğiyle bu ay olmasa bile rabbim bi daha ki ay nasip etsin canı gönülden size dua diliyorum bu sevgiden mahrum kalmayın tekrar bir test yapın ve insallah yüzünüz gülsün 🤲🏼 Çoook isterim mutlu olmanızı…
Melisa_kznsl Merveakyl2121 çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Birgul Melisa_kznsl ilk 5 dakikada mı çıktı? Sonradan olduysa kuruma çizgisi olabilir ama ilk 5 dakika da çıktıysa pozitif gibi duruyor
Melisa_kznsl Melisagonultas1 ya inşallah umut oluyorsunuz bana gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun ☺️