Belissima
[bilinmeyen] maşallah kız ne yedinde öyle yaradı bebeğe
laras21
[bilinmeyen] masallah nasil besledin bebisini? bn cevremde 4 kiloyla normal dogum yapani gördum yurtdisinda yapiliyor ama turkiyede hemen sezeryan öneriyor doktorlar
Betul3425
[bilinmeyen] ben oğlumu 4.100 normal doğum yapmıştım. Şimdi kızıma hamileyim kızımda önden gidiyo. 4 kiloyu geçicek gibi dedi dr 🤦🏻♀️
laras21
[bilinmeyen] bnde hergece sut iciyorum 1 bardak acaba faydasi oluyormu:/ arada muz ve cevizde yiyorum geceleri
Betul3425
[bilinmeyen] doğumum hiç zor olmamıştı. Benim açılmam biraz uzun sürmüştü sadece. Ama onunda bebeğin kilosuyla alakası yoktu 🤷🏻♀️
laras21
[bilinmeyen] cevizi ve muzu hergunmu tüketiyorsun yoksa arada birmi?
Karamm
[bilinmeyen] benim tanıdığım da da vardı böyle bir durum kilosu 4 ve 4 üzeri olursa sezeryan olcak demiş
Handsomebaby
Belli olmaz cnm.Doktorun çatı muayenesi yaptığında sana bilgi verir.Ben 3.750 kg olan oğlumu doğuramadım.Sezeryan oldum.Çatım çok dardı.Ama kuzenim mesela 4090 kg bebeğini normal doğumla dünyaya getirdi.
kymkkymk2106
[bilinmeyen] kuzım maşallh kilosuna sağlıkla al kucağına inş kazszz belasz🤗 ya bnde 35+2yim ama inananlmaz buhün aşağa baskı yapıo sanki çıktı çıkıcak sen bnm haftamdasn seninde öyle mi korkuyorm ya 😔
Durgunsu
[bilinmeyen] cnm aynı durum bende de var o haftada bebişim 3288 grdı ama ben öyle hiç aşırı yemk yiyen biride değilim sütü sevmediğim için yoğurt yedim bol bol benim doktorumda sezaryen önerdi kilodan dolayı perşembe günü kontrolümüz var bakalım ne dicekler🤔
Tugcezhan
Gebelik şekeriniz falan yok değil mi?
Marygur
[bilinmeyen] maşallah ona çok ya maşallah görmeden sevdim şuan😀Hayırlı doğumun olsun canım🙏🏻
esmaozan
bugun bnmde kontrolum vardi bende 35 haftaligim fakat her insann işte derdi farkli oluyor benmde cocuk gelişmiyor kilosu cok dusuk daha 2100 gram olmuş yemedgim yapmadgm kalmadi kilo almayincada almiyor malesef msallah senin bebişe hic dusunme nasl dogurcam diye o saglikli olsunda yeter sezeryan normal cokta onemseme bence ben simdi diyorum mesela saglikli olsunda kilosu artk dogunca beslenecek 😑 Rabbim hayrli dogumlar versin 😊
gursoyfatma
[bilinmeyen] kızzz öyle deme Allah yardım eder elbette maşallah diyip dillendirme 😃