Gizem9696 Merhaba 17 haftalık gebeyim sancı yaşadım iki kere acile gittim ve bebeğinin eşinin aşagida olduğunu söyledi doktor. Pazartesi kendi doktoruma randevu aldım burdan yazmak istedim başına böyle birşey gelen var mı?
Semilk05 Gizem9696 benim de 22. Haftada detaylı ultrason da öğrendim eşinin aşagıda olduğunu ama herhangi bi sancı ya da bişey yaşamadım. Kendi doktoruma pazartesi gidip detaylı ultrasonun sonuçlarını göstereceğim.
uykusuzbirben Gizem9696 benim bebeğinde eşiği aşağıdaydi 4 aylıkken doktor bir ay ilişkiyi yasaklamisti yorulma dinlen beslenmene dikkat et dedi 1 ay sonra kontrole gittiğimde yukarı çıkmıştı şimdi herşey yolunda çok şükür. Senin de Düzelir dert etme kontrollerinide ihmal etme
denizasigi Gizem9696 o sıkıntı ben de de görülmüştü ama ultason cihazı eski diye öyle görüp söylemişti doktor. baska doktora gittigimde öyle bisey olmadigini soyledi. ama oyleyse bile yukarı çıkabilirmis merak etmeyin
Semilk05 Gizem9696 tehlikeden kasıt şöyle, yukarı çıkabilir de çıkmayabilir de dedi. Her kontrollerinde sor doktoruna dedi. Eğer yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın imkansız dedi.