Bezelyem15 Merhaba arkadaşlar şu an 20 haftalık gebeyim. Doktorumdan pek memnun değilim maalesef. Diyarbakır da önerebileceğiniz doktor var mı?
Zarefet Bezelyem15 ben ilk kontrolumu devlet hastanesi de oldum ikimci kontrol özelde doktor ariyorim siz hangissne gidiyorsunuz
Merveozdemir Bezelyem15 ben Genesis de Seval hanıma gidiyorum kendisi de arkadaşım önermişti çok da beğendim 26 haftalık hamileyim size yaklaşımı olsun bilgisi olsun tatmin edici bence bitanem canım diyerek hastasını odasına alıyor ilgisi de güzel bende birkaç arkadaşıma önerdim onlarda çok memnun kaldi
mercimektanesii Bnde 20.haftanın içerisindeyim çok tavsiye üzerine Özgür Özkul a başladım batı hastanesiyle anlaşmalı özel muayenehanesi var
mybaby1923 mercimektanesii ılk oğlumda ona gıttım sonra arkadaşlarım yengem vs hepsı gıttı sımdı cok yenı hamıleyım p tesı gıdıcem ıns 😊
AysimaBurak Özgür Özkul u çok duydum çok başarılı ve ilgili olduğunu söylüyorlar. Fakat ben hiç gitmedim çünkü çok geç duydum ismini. Aydın Ilgın a gidiyorum şuan kendisinden memnunum detaylı bilgi veriyor.
Merveozdemir AysimaBurak ayrıntılı ultrasyon için gitmiştim bende batı hastanesi ile anlaşmalı çalışıyormuş doğumları orda yaptığını söyledi yaklaşım olarak iyi biri güler yüzlü bilgili de doğum açısından birşey diyemem tabi
zeynepmom34 Merveozdemir evey bende seval hanıma giderim canım bitanem diyişi çok memnunum bende 15 haftalık hamileyim doğumuma inşşlah onda yapacağım
ilaydaelcinn_1 Bezelyem15 Memorial Sabire Aygün 🌸 daha önce bower’daydı doğumumu da orda yaptım çok memnunum 🙏🏻
Besrakk111 ilaydaelcinn_1 siz memnun kaldınız nı sezerysn sonrası çok ağrınız oldu mu ve gece de olsa geliyor mu
mercimektanesii mybaby1923 çok yoğun ama ayrıntılı bakıyo fakat sizinle iletişimi çok zayıf kalıyo bn saten ameliyatı çok iyi diye onu seçtim inş agrısız sızısız atlatırım bnde😊
mybaby1923 mercimektanesii bana göre yoğunluğu sorun degıl mesajıma da dönüyor kendısı 😊 onun dışında bı sıkıntı yok 🤷🏻♀️
Zehra3443 Kesinlikle özgür özkula gidin ultrason olarakta bi doktor olarakta cok naif basarılı bir doktor