uykusuzbirben Kızlar Erzurum şehir hastanesinde doğum yapan var mı odalar nasıl tek kişilik odalar ayarlayabiliyo muyuz acaba orda sezryn veya normal doğum yapan arkadaşlarin tecrübelerini almak istiyorum doğumuma çok az kaldı cnku
nilsmomy uykusuzbirben benim arkadaşım yaptı sancı ve doğum yaptığınız oda aynı oda tek kişilik, doğumdan sonra normal odaya alınıyorsunuz orada iki kişilik
Bebeginehasret uykusuzbirben normal.dogumda agriniz tutup gittiniz hamgi doktor nobetciyse o yaptiriyi hatta skıntı yoksa ebe ama sezeryana güm veriyolar ozel odalarda az 1 2 tane anca var galib torpil cok var boş bulunmuyor diyolr😔
3melekannisi uykusuzbirben canim sehir hastaneleri devlete ait dimi bende sezeryan olucam adana sehir hastanesinde bi ucret ödüyormuyuz ki acaba
uykusuzbirben nilsmomy gittiğimde bı sorayım o zmn doktora mi sormak lazm sekreterine mi bilemedim ki
nilsmomy uykusuzbirben valla ben bilmiyorum ama doktora sorulmaz herhalde kadın doğumun hasta kabul kısmına nereden bilgi alacağınızı sorabilirsiniz veya doktorun sekreterine
uykusuzbirben Bebeginehasret yaa o hastanede görümcem hemşirede artık ne torpil yakalarm bilmiyorum 😂