Zeynep_61_70 Kizlar hayata yemem ama bu ara nedense canım çok çekiyor ama yenmesi yasak diyiliyor aramızda hiç yiyen oldumu 🙁🙁
hzl040823 Zeynep_61_70 canın çekmesini geçirecek kadar ye bişey olmaz o kadardan da :) hatta tanıdık kasap varsa ordan al eğer için sinmiyorsa ben arada yiyorum valla
Tombikis96 18+2 yim ben olduğu zaman gömerim 😁sadece midemi yakıyor başka bi zararını duymadım açıkçası yasak diyen de olmadı hiç
Nazendehanim Zeynep_61_70 yiyorum bir ara haftada 1 yedim 3 hafta boyunca , 🤷 yani zaten iyi pişmiş olması gerekiyor dışarda yemiyorum evde kendim pişirip yiyorum
1erkekkannesiiii Zeynep_61_70 Mide yanması bulantısı olmaması ıcın yeme demişti doktorum ama yasak demedi. Canım çektikçe iyice pişirip yiyorum o kadardan da bir şey olmaz 😂
Paw Zeynep_61_70 daha bugün yedim ama mide yanmasından ötürü deliler gibi pişmanım 😄 arada yemenizden birşey olmaz canınız çekiyorsa yiyin tabi ki 🌸
Nurr_22_22 Zeynep_61_70 güvendiğiniz kasaptan alıp yiyebilirsiniz markettekilerin içinde ne var belli değil diğeri en azından daha temiz birde çok iyi pişirmeniz gerek
Tubacngl Zeynep_61_70 Bende kızartıp yiyorum çiğ yasak ama ben sucuğu çiğ daha çok seviyorum gebe kalmadan önce yiyodum gebelikte canım istedi çok az nefsimi köreltecek kadar yedim sorun olacağını sanmıyorum 😊
aychaa Sosis salam tarzı şeyler yeme sucuğu bildiğin kasaptan kalitelisini alırsan çok iyi pişirdiğin takdirde dilediğin gibi yiyebilirsin. Ben 40 haftadayım canım çektikçe yerim biz kendimiz yaptırıyoruz sucuğu içim rahat o yüzden