Nzl38 Kızlar 24haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim hızlı kilo alıyorum diyetisyen desteği alsam mı sizce ne düşünüyorsunuz bu konuda 62 ile hamile kaldım şu an 78 kiloyum bebişler haftasıyla uyumlu
benkosarim Nzl38 devlet Hastanesi’nde diyetisyen var dahiliyeye giderseniz sizi yönlendiriyor bence de alın çok iyi olur sizin için
N3F3RT4RI Nzl38 destek almanızı tavsiye ederim, uygulamaya çalışırsınız en azından. son 3 ayda çok daha fazla kilo alınıyor malesef, doğumdan sonra kilolarınızı da kafaya takıp kendinizi kötü hissedebilirsiniz.
ballibocek Nzl38 valla ben tek bebekle alouorum o desteği :)) 87 ile hamile kaldım, 23 hafta içindeyiz, 600 gram fark etti başından beri
Nzl38 benkosarim özelede giderim sorun değilde destek alıp almamakta kararsızdım sanırım iyi olacak 🥹
Qnl Nzl38 ayyy bende çift yumurta ikizlerine hamileyim canım bence almaaaa canın istiyorsa yiyebiliyorsan yeeeee 22. Haftamdsyım yemin ederim yemek yemek istiyorum hala bulanıyorum hala bence bebekler iyiyse sağlığınızla ilgili bişi yoksa yiyin gider kilo valla bişi olmaz🙈🌸🌸
Nzl38 Qnl çok şükür sağlıkla ilgili bi sorun yok olmazda inşaallah hatta çevremdekiler hiç kilo almamışsın karnın çıkmış sadece diyor ama hamilelik dışında hiç bu kiloları görmedim ondan garip geldi sanırım abartı yemem de yok
Driia İkiz gebelik zaten bir stress üstüne diyetisyene gidip onu yeme bunu yeme olayına girip daha çok stress yapacaksanız gerek yok o size kalmış bişey. Ben şahsen diyetisyen le yapamam ama karakter meselesi. Şuan 34 haftaya girmek üzereyim ve 23 kilo aldım fiziğime normalde çok çok düşkünüm ama bu hamileliğimde hiç takmıyorum kaybedemezsem doğumdan sonra spora veya o zaman diyetisyen e giderim diyorum normalde çok iştahsız biriyim şuan iştahım açıkken yiyorum 😀
Nzl38 Driia evet listeye uymakta ayrı bir stres bende kiloya takıntılıyım ama gebeliklerde hep salıyorum diğer gebeliklerimde 2 ayda eski kiloma döndüm ama şimdiden sonra daha hızlı kilo alınacağı için korkmuyor değilim 🥹
ballibocek Nzl38 600 gram aldım başından beri. Tabii artık diyetisyende akım ile tartılamıyorım ne kadarı yağ ne kadarı ödem fikrimiz yok