Gozdeparlar Bu sefer son kez soruyorum. Cunku karar kaldım gercekten. Bana istanbul Avrupa yakasında gittiğiniz ve ciddi manada cok ilgilen bir doktor yazar mısınız? Hamileligim de bir şey yok ama cok endişeli geçiyor beni rahatlatabilmesi cok onemli artık.
ikicocuklubiranne Gozdeparlar Fatih bezmi alem Mehmet Serdar kütük iki gebeliğimde de kendisine gittim. Nokta atışı yapıyor her konuda
Gorkim Gozdeparlar dr fehmi yazıcıoğlu kağıthanede bende çok araştırdım bir çok kişiden den çok iyi yorumlar aldım çok ilgili dikkatli bir doktormuş ben 21 inde randevum var tek bebek 900 müş
Prensesim- Ben doktorumun tavsiyesi üzerine bakırköyde Prof.dr. Gökhan Yıldırıma gittim çok ilgili bilgili biri uzun uzun baktı herşeyi yazarakta anlattı memnun kaldık hem ikili testi hem de detaylıya ona gittik ücret 850 tl verdik
Gozdeparlar Prensesim- randevu aldım salı gününe 1000 tl dediler bana telefonda. Bakalim insaAllah ayrıntılı ve güzel şekilde bilgi verir banada 😋
Gozdeparlar Prensesim- evett gittim doktora hersey cok guzeldi. 🥰🥰 doktor da ciddi ciddi cok cok ilgilendi
Prensesim- Gozdeparlar inşallah güzel haberler al canım 🌺zam gelmiş olabilir memnun kalıp kalmadığını bilmek isterim ☺️
ardaada Gozdeparlar bende 10 gün önce gittim gayet ilgili ve güleryüzlüydü her şeyi tek tel açıkladı. Hatta foto için yüzünü dönmesi için 10-15 bile uğraştı:) gayet memnun kaldım Bende 1000 tl verdim