Muwahhide Kizlar sol Kasıgimin aşağısında batma , ağrı 2 saattir çekiyorum , şimdi Progesteron aldm uzanıyorum. Ne yapmalıyım aynı ağrıyı çeken yaşayan var mı ?
Calasun Muwahhide yerleşme sancısı oluyor kanama falan yoksa panik yapma ama için rahat etsin varsa doktorunun numarası sor sen yine
Fulyaber Muwahhide canım 13+2 de yazıyor zaten batmalar olur acı çekerseniz diye bende 13+2 yim bende yaşıyorum
Muwahhide Çok şükür kanama yok , akşam doktoruma sordum yat dinlen geçmezse hastaneye gidersin dedi , şimdi uzattım ayaklarımı yatıyorum. Hafifledi gibi . Bende öyle düşünüyorum rahim büyüyor bebek büyüyor onun sancısı . Teşekkür ederim cevap için 🌸
Hafizeipek Muwahhide ayaklarının altına yastık koyabilirsin canım bana iyi geliyodu ayaklarımın yüksekte olması
Muwahhide Fulyaber biraz ayakta kalmıştım ben ona bağlamıştm , ama dinlenince geçti şimdi çok şükür , sağlıkla gelsinler de bu sancılar kramplar geçici 🙏🌸😊
Mori Muwahhide çok şükür! Annelik delilik galiba gerçekten 🙃 hep kendimizi dinliyoruz 🤦🏼♀️ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻♥️