Merhaba kızlar hep dogum hikayelerini okurdum sıra geldi benim doğum hikayeme pek olumlu değil ama yinede bahsetmek istedim. 39. Haftamda göğüs sıkışması şikayeti ile kadın doğum acile gittim yolda giderken bel ve kasık agrım başladı ama değişik bir ağrıydı. Hastaneye gittigimde doktor sancıdan kaynaklı olabilecegini söyledi muayene oldum 3 cm açılma ve hafif sancı vardı 2 saat yürü gel dediler eve geldim duşumu aldım çantamın eksiklerini tamamladım biraz yürüdüm ve hastaneye gittik ilerleme yoktu 2 saat daha yürü dedi hastanede 2 saat yürüdüm sancım vardı sonra baktılar 5 cm ile yatış verdiler neyse yattım asıl mesele burdan sonra başlıyor sancım yeterli ve güzel ama açılmam ilerlemedi suni sancı verdiler yine açılma aynı durumda ve bebeğim stresten yukarı çıktı inmedi aşağı sonra ilerlemeyen eylem dogum gerceklesmiyor diye sezaryene karar verildi. Perşembe gece yattım cumartesi öğleden önce sezaryene alındım ve melegime kavuştum ilk gün acıdan bebegimi bile gözüm görmedi.Benim için zorlu bir süreç oldu sürekli alttan muayene,sürekli yürüyüş dizlerimin dermanı kalmadı bide bu kadar seyi yaşayıp sezaryene alınmak daha kötü. Sezaryen çok ama çok zormuş yanımda normal dogum yapanlari gördükçe psikolojim bozuldu çünkü çok daha rahatlardı. İlk gün bağırdım ağladım canım çok yandı şuan 1 haftalık olduk daha iyiyiz. Sütüm geç geldi,göğüslerim yara oldu. Suan çok şükür daha iyiyim sütümde iyi durumda. Çok şükür nolursa olsun evimize sag saglim geldik bütün bu çektiğim açılacak geçecek unutulacak kızımın kokusu herseye bedel ❤️ sizlere hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum