Yildizayz Son 140 annelerim günler azaldıkça heyecanım artıyor🤗 insan merak ediyor bebeğim nasıl olacak diye kime benziyecek her ayrıntısını merak ediyor insan 🥰🤍 sağlıkla alalım kucağımiza. Rabbim bı avazda kurtarsın bizi 🤲🌹
Aselsmoms Yildizayz 121 🫶🏼🥹 inşaAllah sağlıcakla kucağımıza alalım rabbim bir avazda doğumlar nasip etsin hepimize 🥹🤲💙
Aselsmoms Yildizayz aminn canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🌸🤲
Semilk05 Aselsmoms inşallah vaktinde en güzel en hayırlı şekilde doğarlar 🥹 detaylı ultrasona girdiniz mi? Bebişin kaç gram yani aynı olmaz bebekler ama öğrenmek istediğim için soruyorum 🙏🏻
Aselsmoms Semilk05 inşaAllah canım sağlıkla gelsinler kucaklarımıza 🤲 detaylıma girdim çok şükür herşey temiz 😍 20+1de girdim 353 gram 23 cmdi bu perşembe gittigimizde 22+3dü 554 gram 26 cm olmuş💙 sen girdin mi detayliya canım bebiş kaç gram şuan 😻
Semilk05 Aselsmoms girdim canım 22+0 da girdim şükür temiz çıktı ama bebeğin eşi aşağıda Rahmi kapatmış her kontorlerinde sor dedi onun şeyine odaklandığım için boy vs sormadım ama kağıtta gramı 425 yazıyordu
Aselsmoms Semilk05 maşaAllah canım 😍 onun için bol bol dinlen inşaAllah çıkar yukarı canım bir dahaki kontrolünde inşaAllah çıkmış olur 🤲 rahim ağzı uzunluğunu ölçtü mü doktor ne dedi canım
Semilk05 Aselsmoms alttan muayene etti detaylı da 31 mm yazıyor kağıtta ama normalde özel takipliyim sonuçları pazartesi doktoruma götürüp baktıracağım inşallah düzelir düzelmezse normal doğum imkansız 🥹 bende çok istiyorum normal doğum ama bebeğim sağlıklı olsun da nasıl olursa hiç önemli değil artık 🥰🙏🏻