Senamhmut70_ 13 haftalık hamileyim ama nedense hiç kilo alamıyorum hamile kaldığımda 57 kiloydum şimdi 54 olmuşum endişeleniyorum acaba cocugun gelişimi kötümü diye yaşayan varmı hiç bu durumu 🫥
berceste5155 Senamhmut70_ canım senin kilo almanla bebeğin kilosunun alakası yok ben ilk 5 ay hiç kilo almadım bebeğim nerdeyse 1 kiloydu
Busra_ Senamhmut70_ ilk 3 ay kilo verimi normal olarak karşılanıyor sonrasında alırsınız bende aynı durumdayım şuan 2 kilo verdim 6 haftalık olmamıza rağmen
Acbucocuk Senamhmut70_ bende 24. Haftamdayım 69la başlayıp 66 a inmistim simdi 67 kiloyla devam ediyorum hala yiyemiyorum bisey canım istemiyor bende endiseleniyorum cocugum kilo almayiyormu diyr ama gelisimi iyi
hemsiree Senamhmut70_ ilk 4 ayda 6 kilo vermiştim. bebeğe hiç bir etkisi olmuyor merak etmeyin ben hiç bir şey yiyemiyordum, içtiğim suyu bile kusuyordum ama beneğin gelişimi çok iyidi
Senamhmut70_ Acbucocuk benim ilk gebeliğim düşük olduğu için bu gebeliğim de riskli kaybetme korkusu var ne kadar yemeye çalışsam da kilo alamıyorum inş benim bebeğim de iyidir
Senamhmut70_ hemsiree çok teşekkür ederim içimi o kadar rahatlattınız kı benimde aynı şekilde iştahım hiç yok bulantım geçmiyor 🥰