ElaRose Kızlar hisar hospital Meryem kürek ekene giden var mı ? Bahçeci Ebru Öztürk’le arasında kaldım
Nnuruss ElaRose diğer hastaneyi bilmiyorum ama ben ankara bahçeci Selen hanıma gitmiştim çok ilgiliydi hiç bir sıkıntı yaşamadık benim tedavim olumsuzdu ama çok ilgilendiler tedaviden sonra bile kaç kez aradı Selen hanım ebru hanımda çok güler yüzlü ama bahçeci on numara bir merkez
Erbe ElaRose istanbuldaysan bezmialem Pınar Özcan derim tüp bebek bölümünde ama beni normal yoldan hamile bıraktı tüpe flaan ihtiyaç kalmadı ve uyguladığı tedavinin ardından bebeğim dört aylıkken kendi kendime tekrar hamile kaldim
Erbe ElaRose bütün herşeyi konuşuyor canım ben ilaçsız bir sene geçse adet olamayan biriydim ikide başarısız asilamam var başka doktorda sonra pınar hocayla yolum kesişti iyiki kesişti iğne ilaçla normal olarak hamile kaldım beş ay önce doğum yaptım bebişim dört aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim
Mamaciita ElaRose henüz karar vermediyseniz BHT CLİNİC Prof, Volkan Turan ı öneririm, işindeki tecrübesi bilgisi herşeyiyle biz cok memnun kaldık ilk denemede tuttu, kasım ayında başladık tedaviye, Şuan 36 haftalık hamileyim.
Erbe Hilalhamzaa canım iğne kullandım yumurta takibi yapıldı son gün çatlatma iğnesi verdi şu günlerde ilişki dedi hatta ben yine olmayacak aşılama günü bekliyordum herşey yolunda dedi çıktım okadar çok kizdimki ilk başta doktora su gün kan ver dedi bana benim hiç umudum yoktu tabiki beş yıl uğraştım cnku ama çok şükür oldu üstüne bebiş dört aylıkken ikinciye hamileyim şuanda