1erkekkannesiiii Kızlar bebeğimin odasını yavaş yavaş yerleştirmeye başladım kıyafet oyuncak biberon vs bunları biliyorum ama törpü tarak seti gibi malzemeler kaynatılmalı mı? Siz nasıl dezenfekte ettiniz?
benkosarim 1erkekkannesiiii vallahi ben o törpü tarak falan şeylerini kolonya ile dezenfekte ettim saplarını falan da sonra Arap sabunu koyduğum suyla sildim beşiğini yatağını dolabını falan da hep Arap sabunu ile sildim bebekler için en zararsız olan içerik oydu size de tavsiye ederim emzik biberonu falan da suda kaynattım hep bir de biberon temizleyiciler var uni baby’nin şok’a gelmişti ondan almıştım
Doga_deniz 1erkekkannesiiii tırnak makası törpü falan çelik olanların ucunu yakarım çakmakla şöyle bi geçerim uçlarının üstünden her kullanımdan önce.
bsrydnn 1erkekkannesiiii annem hep karbonatlı su yaptırırdı hassas şeyler için. ben de bebişin kaynatılamayacak seylerini böyle temizledim
1erkekkannesiiii benkosarim zararı yoksa yaparım bende sildim güzelce kolonya sabunlu su ile yerleştirdim 🤗
1erkekkannesiiii uraz_ve_annesi- içine su ekliyor musunuz sadece sirke ile siliyor musunuz onu düşündüm ama bilemedim internette de yazmayınca 🤔
uraz_ve_annesi- 1erkekkannesiiii su ekliyorum yoksa koku oluyor evime de kullanıyorum nazara falan iyi geliyor diye