esmerella37 Evremmmerve gittim cnm yumurtalıkların gec calısıyor oyuzden adetını gc oluyorsun tarlusalı kullan adetin duzene girer hamile kalırsın dedi sadece
Mucizemolsunn esmerella37 çok basit bi ürolojiye gidecek ,sperm testini isterse evde verip çok bekletmeden yarım saat içinde götürebilir ,vermeden önce en az 2 gün perhiz yapılmalı,en iyisi 3 gün
Mucizemolsunn esmerella37 açık söyleyeyim,bugün boşaldı,bunun üstüne 2-3 gün ilişkiye girmeyecek ve boşalmayacak,2-3 gün dolduğunda hastaneye gidecek sperm testi verecek ,eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz ve özel hastanelerde üroloji bölümünde yapılıyor .
2_kezannelik esmerella37 kafana çok takıyorsun belliki ilişkinizi çocuk olsun diye yaşamayin zevk almaya bakın Allah’a bırakın bakın hiç ummadiginiz anda verecek Allah size
esmerella37 2_kezannelik amin insallaah cnmmm 🙏🏻🙏🏻 Yok oyle kafama da takmıyorum sadece belirtiler olunca yogunlasıyorum sadece
esmerella37 Mucizemolsunn anladım cnm smdi tamam teskkr ederimm aklımda bulunsun gerci doktorda soyler bunları zaten
Mucizemolsunn esmerella37 bazıları söylemeyi unutuyor nasıl olsa biliyordur diye :) bu şekilde yapılacak ama isterse evde görüp işini götürebilir ilk defa olduğu için insan strese girebiliyor bazen ,yine siz araştırın internetten nasıl oluyormuş diye,bikaç daha önemli detay var çünkü
esmerella37 Mucizemolsunn tmam cnm cook cookk tesekkr ederimm arastıtıcam bunu insalah sorun yoktur ondanda
Anneperi esmerella37 Nasip evet doktora git iyi bir muayene ol nedeni araştırılsın. Sonra stres yapma inşallah nasip olsun herkes regl bitince 14. Gün yumurtlama diyor ama çoğu insan regl biter bitmez yumurtluyor bende hemen denedim oldu
esmerella37 Anneperi evet bende ovulsyonla takıp etmistim 1 ayda 2 kere yumurtlama gordm 1.cisi adetten 10 gun snraydı dgeride adetime 5 gun varkn di ama tutmadı gene de 🥺
Anneperi esmerella37 Folic asit kullanıyor musunuz doktorum inofolic combi önerdi yumurtayı daha fazla beslendiğini düşünüyoruz demişti
SercinOzel Sadece siz mi gittiniz doktora eşinizde görünmesi lazım sizden kaynaklanan bir durum değildir belkide sperm kalitesine ve sayısına da bağlı sonuçta
Emineramazan esmerella37 çekiyor derkn eliyle göbeğinin oralara bastıryr damarlar baya atyr hissediyorsun yani hatta bna biraz üşütmeye başlamışsın demişti sonrası oldu da tabi ki kısmetde yani
MorKelebek54 esmerella37 kuzum böyle deme isyana girer rabbimin zoruna gider evet tabiki evlat edinmek de çok güzel iyi bişey ama bence ne olursa olsun denemekten hiç vazgeçme. Bende diyorum bazen hiç ki olmicak acaba diye sonra bı kendime geliyorum hayır eninde sonunda bir gün bizimde olucak diyip modukuzu yakalıyorum efenim🤣 işin şakası tabiki bu son dediğim ama tam olarak böyle aslında bı kendime geliyorum olucak diyorum hep sende umudunu kaybetme Rabbim sabredenin yanındadir merak etme. Ayrıca hsg den kprulcak hiç bişey yok merak etme. Yatağa yatiriyolar damar yolu açıyolar hava veriyolar doktor hazır mısın diye soruyo evet diyince baslayabiliriz diyo damar yolundan anesteziyi veriyo 10 saniye sonra gözlerin anlamadan kapaniyo zaten işlem bittikten sonra normal uykudan uyandırıyor gibi uyandırıyolar. Ben ikisinde de çok memnun kladim uyandığımda üzerimi bile giydirdiklerini gördüm ( altınızda hiç bişey olmuyo cunku) iç camasirimi pantolonunu giydirmisler resmen ama şimdi 3.ye cektircem ya başka bı hastane başka bı doktor cekicek bu hastanede nasıl oluyo iyi ilgileniyorlar mi bakicaz bakalim. Sende sakın korkma benim edindiğim tecrübeye göre bu şekilde ve gercoeten sornasinda ağrı olmuyo bı kaç saat sonra regli sancisi gibi vuruyo ama ağrı kesici içtin ki bida olmuyo eğer ağrın varsa işleminden sonra doktoruna sorup iğne ve ya serum taktiranilirsin ama bence gerek kalmadı eve gidince ne olur ne olmaz diye agrimasini beklemeden ilaç ict hiç de ağırladı sonrasında kuzum. Bu hsg işini bence düşün kuzum hiç korkma Rabbim yard eder sana🤲🤲☺️☺️
Mrv5746 esmerella37 ilişkideykende ilişkiden sonrada belinize yastık koyun ayaklarınızı dikin bi 15dk en az yarım saat 1saaten evvel kalkmayın ve hemen duş almayın vajinanın içini yıkamayın doktorumda bu şekilde söylemişti bnde dikkat etmezdim bu şekilde denedim hamileyim şükür
Mrv5746 esmerella37 bende aldım çok takip ettim de insanı strese sokuyor ya bıraktım az cok tahmin edıyorsun sonra yumurtlamanı
Zehross03 esmerella37 düzensizlik oldugunda cok zor oluyor bebek isi ona baktırmaya caliıs ben 4 kere gebe kaldım (hepsi düstü) hic öyle yatmadım hatta hep cisim gelir iliskiden sonra gider hemen tuvalete kosarım