boymomyz bir deneyeyim o zaman araştırayım da çünkü nörolojik bı rahatsizlik var tansiyon açısından sıkıntı yapar mı bı bakayım bı yeri duzeltirken öteki yeri bozmayalim 😄 evet geçen bende eşime öyle dedim şimdi biz seninle anne babayız oğlumuz cennette diye. Evet bizler de anneyiz sadece bebeklerimiz yanımızda değil cennette kavuşacağız sonsuz bir şekilde Allah’ın izniyle 🥰 bizde tayin ile dogudayiz burada hiç doktor falan bilmiyordum çok doktora gittim ama bulamamıştım burada arkadaşımızın eşi önerdi buradan bı komşusu önermiş o doktoru o da bana önerdi gidince çok memnun kaldım 1 yılı geçti sadece o doktora gidiyorum. Özelde doktor biraz maliyetli oluyor ama bir kere daha anladım iyiki gitmişim devlete randevu bulamıyordum hiç. Oranın aciline de gittim bı kaç kere ama ne nişanım geldiğini açılmam oldugunu anladılar ne de bayramda doğum sancısı çektim onu anladılar hepsini bu ozeldeki doktorum anladı mesai saatleri dışında olduğu için kadın doğum acile gitmek zorunda kalmıştım hep hepsinde de pişman oldum. Geçen kanamam olduğunda çok yoğun pihtilar düşürdüm bayılma noktasına geldim doktorumu aradım hastaymış hastanede değildi yine devlet acile gittik aynı doktor muayene etti bir sıkıntı yok 4cm lik kist var kanamaya sebep bir tek bunu söyleyebilirim ama basit bı kist kanama da yapmaz pek falan dedi. 🤦🏻♀️🤷🏻♀️Bu doktorun normal dediği anormal çıkıyor sürekli o yüzden kendi ozeldeki doktorima gidicem bı muayeneye yakında