esmerella37 Kzlar ilişkiden sonra silip ayaga kalkıyorum ve tuvalete gidiyorum akıyor icimdeki oyuzden mi sizce 3 senedir olmadı ama oyle kalanlarda varmıs beklemek sacma diyo cogu kısıde sizce ?
Mervekara5 esmerella37 canım doktora gittin mi hiç pco falan var mı ? O tür şeylerin bir önemi yok akması problem değil
muallimehanimmom5 esmerella37 bir kadın doğum doktoruna gidin belki de hormonlarınızdan biri yüksektir yada düşüktür tedavi olabileceğiniz bir durumdur 3 yıl uzun bir sürec
ikikizannesi__ esmerella37 canım bı sure kalkmamak gerektigini doktorum soylemisti 15 dk falan uzan ve asla vajinal duş yapma demişti.
esmerella37 Mervekara5 gorundum yumurtalıkların yavas calısıyor dedi sadece adeti oyuzden gec oluyorsun dedi adetim duzene girdigi zamanda klamıyorumm smdi gene adetim 2 aydır duzensizlesti tarlusal kullan gecikince demisti smdi ona bsladım bakalm insallah benmde bıgun bebegim olur burda okudukca üzülüyorum artık aglıyorum 🥺
esmerella37 mhrmom gorunmustum yumurtaalıklarn yavas calsııyor dedi tarlusal verdi adetini oyuzden gec oluyorsun adetin duzene girerse kalırsın dedi adetim dzelmisti gene kalamadım ve smdi 2 aydır gene duzensizlesti tarlusal kullanıyorm
esmerella37 muallimehanimmom5 gecn sene gittim yumurtalıkların gc calısıyor dedi ilac verdi adetim duzeldi ama kullanmadım smdi gne bozuldu smdi kullanıyorum ilacı
fasulyeveannesii esmerella37 tarlusal kullanmadan önce kanda gebelik testi yaptırın hatta son ilişkinizin üzerinden geçmesi gereken süreyi bekleyin öyle kan tahlili yaptırın.. doktorum tarlusal yazdı ama sağ olsun öncesinde kan tahlili aldı, hamile olduğumu öğrendim
MorKelebek54 esmerella37 kuzum bence bı rahim filmi kullan bende geçen ay klomenle çatlatma iğnesi oldum ama kist oluşmus 15. Gün gecikmem de torlusal ile regli oldum dün. Reglim bitince 3.ye tekrardan rah filmi cektircem yine doktoruma. Bence bı uzmana görübup rahim filmi cektir anca neyin var neyin yok orda öğrenirsin bu arada tam bilmiyorum ama benim normal de regli ağrım çok olurdu ilk 2 gün ama torlusal kullandım bitirdim bitirdikten 3 4. Günü regli oldum ve ilk olcagim zaman bel ağrım oldu bsska olmadı acaba bu torlusal dan solayi mi anlamadım ama hoşuma da gitmedi değil valla keşke hep böyle ağrısız regli günüm geçse ☺️☺️
annesinin_minigi esmerella37 bende pcos var doğum sonrası hiç adet olmadım. Kızım 6 aylıkken emmeyi bıraktı. 8aylıkken dra gittim tekrar gebelik falan bakıldı negatif çıkınca tarlusal verdi. Düzenli içtim bitti yine adet olmadım. Kontrol amaçlı kan verdim pozitif çıktı. Kızım küçük ona çok zor hamile kalmıştım. Büyük sürpriz oldu bize inşallah sana da aynı sürpriz olur ☺️
Ellia çok önemli bütün sperm dışarı akmış oluyor zaten bir tanesi tutuna biliyor ben biraz araştırdım ilişkiden sonra eşin hemen çıkmasın ve çıkınca sırt üstü yat ve altına yastık koy öyle 1 saat yat
esmerella37 Ellia anladım tsekkr ederimm cnm bikac kere yaptım gene kalamadım ayaklarımı tavana dıktım olmadı
muallimehanimmom5 esmerella37 doktorunuzun verdiği ilaçları gününü atlamadan mutlaka kullanın doktorunuzun tavsiyelerine uyun rabbim inşallah hayırlsıı ile size de nasip edecektir 🌸
EdaNur_46 esmerella37 Yumurta yavaş çalışması PCO diye biliniyor zaten canım bende de var yumurta yavaşlığı gitmediğim doktor kalmadı 4 yıl oldu bize de
Emanetimi_bekliyorum esmerella37 bir de kafaya takmadığında oluyor ben çok stresliydim sürekli düşünüp aglıyordum kaynanam sürekli soruyordu kafaya takmadığım düşünmediğim ay oldu
ikikizannesi__ esmerella37 ah canım ben 7 sene neler yaptım neler rabbim seninde yüzünü tez vakitte güldürsün anlatsam varya roman olur çevremdeki herkes nasıl yapıyorsun Merve her söyleneni yapmak nasıl içinden geliyor derdi.
Ebru5643 esmerella37 öncelikle genel doktor muayenenizi yaptirin eşinizle birlikte ki içiniz rahat olsun iliskiden sonra hemen kalkmayi önermiyolar genelde,birde yumurtlama gününüzü takip etmenizi öneririm🌸
Ebru5643 esmerella37 bildiginiz teshis edilen bir saglik sorununuz yoksa umutsuzluga kapılmayın,ustelik bir sürü yöntem var artik🙌
67zng67 esmerella37 bir kere ilk önce bu şekilde düşünmemeye çalış canım benm de adetim düzensizdi duphaston diye bi hap verdi 3 ay bunu kullandım kullanırken de korunmasız ilişkiye giriyordum bebek olsada bu hap sıkıntı olmadığı nı söledi doktorum bu arada dahliyeden de randevu aldım tirod ve kansızlığa bakldı ve tiroid ve kansızlık içinde hap kullandım 4 5 ay sonra hamile kaldım şuan 18+6 haftalık hamileyim rabbim biran önce seninde kucağını doldursun inşallah canm üzülme olmuyo olmayacak dye de düşünme rabbim nasip eder inşallah🤲🤲🤲
Ltf3053 esmerella37 ben e doktorunuzu değiştirin ihmal gelmeyin 3 sene olmuş tedavi başlaması gerekir bebek için adet düzenleyici ile olacak iş değil onun yanında ek yunurta geliştiriciler falan vermesi gerekir eşinin spermlerine bakılması gerekir ondan sonra düzenli ilişkiyle olabilir bizimki öyle oldu benim adetlerim 45 veya 60 günü bulurdu hep pco çıktı bende 6 aylık tedavi gördüm ilaç tedavisi rabbiminde izniyle oğlum oldu çok şükür doğumdan sonrada adet hemen gördüm şuan 19 aylık oğlum var 8 aylık hamileyim kendiliğinden oldu 2.de ben tedavisiz olmaz falan diyordum ama yumurtalıklar düzenli olunca oldu şükür bence detaylı bi muayene olmalisin
Ebru5643 esmerella37 ben 10 aydır ayakları en az 30 dk havada bekleyen biri olarak 😅bu ay daha yeni şükür pozitifi gördüm,sağlıklı ilerler insallah 🙏stres faktörü cok etkili demisti doktor,stres yapmayn gebelik düşünmeden yaşayın,çok kolay olmuyo ama
esmerella37 Ebru5643 haklısınız bnm sade yumurtlıklarım yavas calsıyormus adeti oyızden gec oluyormusum
benkosarim esmerella37 böyle şeyleri kafaya takmak da bebek olmamasını etkiliyor birazcık psikolojik destek alsanız nasıl olur kafanıza çok takmayın benim yıllardır bebek için uğraşan arkadaşım bir anda her şeyi bıraktı kafasına toplamak için bir ara verdi o süreçte hamile kaldı devlet hastanelerinde psikiyatri ücretsiz psikolog desteği var bir randevu alıp gitseniz nasıl olur kafanız bir boşalsa sanki her şey daha iyiye gidecek
Ebru5643 @“benkosarim”#p24523658e benkosarim merhaba ben bildirimleri silmistim kendi açtığım soruyu vr gelen yanitlarimi bulamıyorum 😅
esmerella37 benkosarim cnm aslında dusunmuyorum belirtiler oldukca umıtleniyorum hep emin ol bebek iccin kesinlikle bırlıkte olmuyorum zaten hemen kalkıyorum nasulsa tutmaz diye olmuyo diye tam adetime yakın belirti yasıyorum ve adetimde gecikince supelenıyorum hep gecen ay 20 gun geciktim bu ay suan 14 gun gecikmem oluyor hala olmadım kan verdim negatıf smdi tarlusal kullanıyorum adet sokturucu hala olmadım
Meli21 esmerella37 adet sökdürücü bile olsa hic bir hap kullanma bence saglikli bi sekilde adetin farkli yöntemlere gelmesini saglayan seyler yap evde ve stress yapma stress ve neden adetim gelmedi düsüncesi zaten gecikdirip zorlasdiriyor durumu
Ebru5643 esmerella37 benimde beta yavaş ilerliyo şuan saglikli ilerleyip ilerlemedigini bilemiyoruz 2 günde bir beta hcg icin kan veriyorum doktor çok iç acici konusmuyo yani ne zaman hayirlisiysa o zaman nasip olucak demek ki gercekten üzmeyin kendinizi,hayirli zamanda sağlıklı gelsin diye dua edin🙏