uraz_ve_annesi- Dlkzz yok çok şükür ama ben sezaryen oldum ki olmasada doktorum bebeğe etki edecek bir şey değil demişti
karadeniiiz ays-e bende kızılcık duymuştum, ben doktoruma sormuştum tüketebilirmiyim diye oda bi problem görmedi, ama dediğiniz gibi herseyin fazlasi yarardan çok zarar, umarim bir daha tekrarlanmaz 🙏☺️
karadeniiiz Tinasu sirkeli suyu hiç duymamiştim bak oda bi alternatif tabiki, ilaç kullanmak istemeyenler için. Ayaklari sicak tutmak gerçekten önemliymiş, geçmiş olsun rabbim bir daha tekrarlatmasin canim 🤩🙏
karadeniiiz mervecelkkk Evet çoğunlukla sanirim tek kullanimlik ilaçtan veriyorlarmiş anladigim kadariyla, faydasini görenler gerçekten şanşli ☺️
karadeniiiz gulagaci ah cok geçmiş olsun, insan iyice çaresiz kaliyor sanirim her gittiğinde enfeksiyonla karşilaşmak, güzel yani az kalmiş cok şükür, rabbim sağsalim kucağiniza almaya nasip etsin bebişinizi 🤲🌸
karadeniiiz ballibocek evet o idrar kültür bendende istedi benimki de çok şükür temiz cikti, ama dediğiniz gibi olağan şeylermiş hamilelikte. İnşallah sizinde geçer ve tekrarlanmaz 🤲☺️
Nurgl_Cnkc_97 Dlkzz her annede her bebekte olur mu bilmem ama benim ilk doğumun sezaryenle oldu ve doğumdan üç gün sonra bebeğimin kanında enfeksiyon çıktı neyden kaynaklı diye sorduğumuzda anne önceden idrar yolu enfeksiyonu geçirmiş oradan geçmiş eğer kullandığı antibiyotikler çocuğa bağışıklık sağlamamışsa tedavi kısa sürer demişti şükür antibiyotik çocuğa etki etmemiş on gün kuvezde yattı temizlendi çıkmıştı şimdi ikinciye hamileyim yine aynı sıkıntı var bol bol su iç temiz çamaşır giy idrarını tutma dedi ama inşallah ikincisinde de aynısı olmaz 🥺 bütün annelere çok geçmiş olsun umarım herkesin sıkıntısı geçer ve bebişleri sağ salim alırsınız kucağınıza 🥰🤲🏻